2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلهبروکری که کار میکنم باهاش ۱۵ ساله به ایرانی ها خدمات میده فعلاهرچند همش رو در یه بروکر نذاشتم پخش ...

سلام، میشه نصیحتم کنی؟ سرمایه مو برای بار دوم باختم... فقط بگو چطور به قوانین پایبند باشم، احساسی معامله نکنم، حد ضرر چند درصد ببندم؟

روی طلا ترید میکنم، همیشه بخاطر معامله هایی که با احساس و بدون تحلیل باز کردم و استاپ هاییکه نذاشتم ضررهای بدی کردم

سلام، میشه نصیحتم کنی؟ سرمایه مو برای بار دوم باختم... فقط بگو چطور به قوانین پایبند باشم، احساسی مع ...

باید اونقدر در دمو تمرین کنید تا به سبکتون کاملا مسلط بشید

و مثل ربات عمل کنید

حد ضرر هم بستگی به سبک تحلیلتون داره درصد مشخصی نداره

بازار طلا برای حرفه ای ها هست و برای اکثر معامله گران دارای ضرر هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
باید اونقدر در دمو تمرین کنید تا به سبکتون کاملا مسلط بشیدو مثل ربات عمل کنیدحد ضرر هم بستگی به سبک ...

ممنونم اخه توی دمو خوب بودم

هیچ‌چیز مثل حساب ریل ، واقعیت احساس ادم رو نشون نمیده، توی دمو بدون ترس و استرس و عجله بودم.....  سعی میکنم‌دوباره برگردم دمو

متشکر

میشه بگید توی بازار جفت ارزها چه مدل تحلیلی جواب میده؟ غیر از رنج گیری

همه نوع تحلیل جواب میده

حتی بعضی از افراد فقط با دوتا moving average ۲۰ روزه ۵ روزه هم ترید میکنن و براشون جواب میده

باید در دمو تمرین وتمرین کنید آزمون و خطا کنید سبکتون رو بهینه کنید ممکنه چندین سال طول بکشه تا موفق بشید یا نشید

برا من ۵ سال طول کشید این بازار ها دارای فشار روانی و استرس زیادی هست اصلا راخت و آسون نیست بعد از چندین سال بازم ضرر میکنم .لی برآیند کلیم مثبت هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
همه نوع تحلیل جواب میدهحتی بعضی از افراد فقط با دوتا moving average ۲۰ روزه ۵ روزه هم ترید میکنن و ب ...

این موینگ اوریج که گفتید یک استراتژی هست؟

من روی جفت ارز تازه دارم کار میکنم، استراتژی که روی طلا داشتم اصلا اینجا جواب نمیده... خیلی مسخرست

من در موقعی که دارم این متن مینویسم ، پایه نهم هستم و یک شخصی میشناسم که از دو سال پیش داره دوره میبینه که خودش میگه هزینه ی ویدیو های دوره اش شده ۴۰ تومن ( این قیمت واس دو سال پیشه) و از اول مهر که سال شروع شده هی میگه تریدرم و فلانم و بهمانم .....

خلاصه یزور خبرش اومد که دو نفر از کلاسمون اکانت ساختن دادن دستش و اینم بایه سود ۵۰ درصدی ( یعنی هر چقدر اکانتشون سود کنه نصفش به تریدر داده میشه ) یکیشون به مبلغ ۳ تومن و یکی دیگه هم به مبلغ ۶۸ تومن سود رسیده ( یعنی در اصل این مبلغ نصف کل سود بوده که نصف مابقی به ترید رسیده ) خلاصه همه متوجه ی این تریدره میشن و به معنای واقعی تو مدرسه معروف میشه 

به گفته ی خودش و رسید هایی که بهمون نشون میداد ،  ماهی صد تومن در بدترین حالت درآمده رو داره .