2777
2789
عنوان

آبروم سرکلاس رفت

1574 بازدید | 11 پست

سه هفته پیش بود سرکلاس نشسته بودیم بعد ردیفی که ما نشسته بودیم چهار نفر بودیم بعد ردیف پشت سری ما خالی بود بعد دو ردیف اخر و یکی مونده اخر پسر بود و استاد هم داشت درس میداد بعد من اون روز یه حسی بهم میگفت یه اتفاق بدی میوفته حتی نمیخواستم سر اون کلاس برم و تازه پریود شده بودم و یه دل درد بدی گرفتم یهو یه باد ازم در رفت که صداش متوسط بود نه اونقدر بلند نه خیلی کم که شنیده نشه فقط صدا بود بو نداشت بعد به روی خودم نیاوردم به جلو نگاه کردم بعد سمت راست و چپم هم دوستام نشسته بودن، دوست سمت چپیم بعد پنج دقیقه برگشت با خنده بهم نگاه کرد ولی من نگاش نکردم و به جلو نگاه کردم بعد ده دقیقه الکی چرخیددم به دوست سمت راستیم نگاه کردم یه سوال پرسیدم بعد زیر چشمی پشتمو نگاه کردم سه ردیف بود که ردیف پشت سر ما خالی بود صندلی هاش برعکسی بودولی دو ردیف اخر پسرا بودند ردیف پشت ما خالیه بعد دوستم گفت چرا پشتو نگاه میکنی بعد به جلو نگاه کردم بعد کلاس یه پسره ای که میدونم ردیف اخر بود توی راه رو نگام کرد خندید بعد فردا اون روز هم امتحان همون درسو داشتیم یکی دیگه پسرا هم که خیلی ازش بدم میاد و از اون ادماس منتظره یه اتفاقی بیوفته ضایعت کنه و توی همه کلاس هام است هم زیر چشمی بهم خندید ولی بقیشون سه چهار نفر دیگه هم بودند که زیاد دیدمشون بعد اون اتفاق ولی رفتارشون فرقی نکرده بود که دوتاشون گوشه بودندحس میکنم نفهمیدن کار منه واز اون روز به بعد توی دانشگاه به روی خودم نیاوردم و رفتارمو تغییر ندادم و سر همه کلاس ها رفتم ولی همش فکر میکنم جوری که یه لحظه از ذهنم نمیره بیرون و دیشب اینقدر حالم بد بود به یکی گفتم ف*ا*ل بگیره واسم و صبحی گفت به احتمال ۷٠ درصد فهمیدن کار شماست و حالم هنوز بده و موقع امتحاناست و نمیتونم بخونم و سه ترم دیگه هم دارم نمیدونم چجوری نگاه اون دوتا پسره رو تحمل کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس یه باد معده ف. ا ل گرفتی؟

😐😂دیوونه ای بخدا 

فدای سرت ب چ چیزایی فک میکنی

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡