سلام دوستان من الان ۲ سال و نیمه که اقدام کردم واسه بارداری که ولی بی نتیجه بوده دکتر هم زیاد رفتم هم خودم هم همسرم هر دو سالم هستیم من یه دختر ۵ ساله هم دارم تو این مدت خیلی نذر و نیاز کردم ولی جواب نگرفتم تقریبا ۲ سال پیش بود یاسین نذر خانم ام البنین کردم همه میگفتن رد خور نداره منم خیلی امید بسته بودم که جواب میگیرم ولی متاسفانه اون ماه هم مثل ماههای قبل پریود شدم یادمه اون شبش خیلی گریه کردم و خانم ام البنین رو قسم دادم که بهم بگن چرا من باردار نشدم مشکل چیه اون شب بعد از کلی گریه خوابم برد و خواب دیدم
اسی من خالم ۶ سال بچه دار نمیشد بعد به یکی ۳۰۰ داد مومن بوده طرف ازش نگرفت زیاد بعد حامله شد الانم بچش پسره حاملس اگ میخای ب خالم میگم شمارشو بده غیرحضوری هم هست کارش
خواب دیدم یه خانومی چادر مشکی پوشیده بودن اومدن تو خوابم و بهم گفتن خودت و دخترت رو دعا کردن خودت هم ...
سلامخوبی شما....منم شرابطمتقرببن عین شماس...بعد دخترم دیکا باردار نشدم..بی دلیل..حتی ای یو ا هم کردم.....فروردین امسال حامله شدم معجزه وار بی بی چکم خیلی پر رنگشد تستم مثبت بتا خوب ولی دوساعت بعدش خونریزی افتادم.....منم ازین چیزا میترسم....به منم گفته بودن قبلن چله افتادی یا دعا گرفتن همین....سما چه کردی....من خیلی ناراحتم اخه سنمم بالاس....خدا نگذره ازشون ازونا که اینکارا میکنن اخه چه گناهی کردیم ما.....ما حسرت داشتن نی نی داریم....
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا