2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3714 بازدید | 40 پست
من مشهد هستم نمیتونم اونجا برم

ما خودمون رشتیم اگه نیاز باشه میگه حتما بری پیشش نیاز نباشه نیابتی و بدون حضورت انجام میدن یا پست میکنن اگه لازم باشه چیزی بفرستن

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من خالم ۶ سال بچه دار نمیشد بعد به یکی ۳۰۰ داد مومن بوده طرف ازش نگرفت زیاد بعد حامله شد الانم ب ...

آره خدا خیرت بده واقعا نمیدونم چیکار کنم 

خدایا منتظر معجزه هستم 
خواب دیدم یه خانومی چادر مشکی پوشیده بودن اومدن تو خوابم و بهم گفتن خودت و دخترت رو دعا کردن خودت هم ...

سلام‌خوبی شما....منم شرابطم‌تقرببن عین شماس...بعد دخترم دیکا باردار نشدم..بی دلیل..حتی ای یو ا هم کردم.....فروردین امسال حامله شدم معجزه وار بی بی چکم خیلی پر رنگ‌شد تستم مثبت بتا خوب ولی دوساعت بعدش خونریزی افتادم.....منم ازین چیزا میترسم....به منم گفته بودن قبلن چله افتادی یا دعا گرفتن همین....سما چه کردی....من خیلی ناراحتم اخه سنمم بالاس....خدا نگذره ازشون ازونا که اینکارا میکنن اخه چه گناهی کردیم ما.....ما حسرت داشتن نی نی داریم....

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا