2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابام یه عقد مفصل گرفتن و به جاش رفتن نجف و کربلا زمان صدام.. 

اون موقع خیلی کم میرفتن کربلا مردم..

یه اتوبوس بزرگ فامیلا رفته بودن استقبالشون‌..

خودشون اصلا پشیمون نیستن مخصوصا مامانم..

نه اصلا 

خرج اضافه بود 

یه مهمونی خیلی خیلی کوچولو با اقوام درجه یک و رفیقامون گرفتیم 

خرج یک میز و شام و میوه و رزرو شد 

که هیییچ بود 

همون پول عروسی رو صرف سفر و جهیزیه و رهن کردیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پشیمونم از عروسی گرفتن زیرا پول مخارج عروسی درنیومد ،،بااون پول سال۹۷ میرفتم ترکیه بهتر بود حتی کیش و قشمم میرفتم بهتر بود خیییلی بهتر بود تا که یمشت فامیل شوهر ک اصلا نمیشناسم (پاگشاهم نکردن)خوردن و رفتن هیچ ک هیچ 

ما عروسی نگرفتیم به میل خودمم نگرفتیم ... این حسی که میگن حسرتش به دلت میمونه و اینارو اصلا ندارم اما برگردم عقب میگیرم.... چون فک میکردم اگر عروسی بگیریم پولی نمیمونه خونه بگیریم ذهنم فقیر بود بعدش پول سرازیر شدبطرفمون....اما حسرت لباس عروس  و اینا واقعو ندارم اما بنظرم تجربش کن 

علتی ک میخوای نگیری چیه

بستگی داره عروسی دوست داشته باشی یانه 

من بخاطر کرونا نتونستم بگیرم ولی کلیپ فرمالیته گرفتم‌

یه شبم ارایشگاه رفتم لباس عروس پوسیدم تو خونه بابام با تعدا  مهمونای محدود یه جشن کوچیک گرفتم و رفتم خونم 

خداروشکر که خیلی خوشبختم 

ولی لامصب هیج وقت از دلم در نمیاد عروسی نداشتم

بعد سه سال باز گاهی غصه میخورم