و در آخر خدا لعنت کنه کسایی رو که سمت این کارا میرن اولی هم اقوام خودم
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
دعانویسی بعضیاش کمک گرفتن از اجنه برای رسیدن به چیزی هست که البته وقتی ما خدای مهربونی داریم که علمش قابل مقایسه نیست و خالق ماست و از همه بیشتر مارو دوست داره چرا بریم سراغ همچین چیزی که دشمن قسم خورده ما آدمان
البته دعای قرآنی و مفاتیح هم هست که خوبه و از ائمه رسیده میتونی استفاده کنی ان شاءالله به حاجت دلت برسی
اگه واسه یه رسیدن به ارزو بنویسم چی؟ که ربطی به کسی نداره البته مال خودمه
نه فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾