2777
2789
عنوان

تو شرایط سخت چیکار کردید دوام اوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
دیگه گریه امم نمیاد خشک شدم 

وقتایی که فکر میکنی به اخر خط رسیدی و کلا دنیا انگار برات به آخر رسیده خودتو بسپر به خدا و راضی باش به رضاش که هرچی برات مقدر کنه خیرت تووش بوده

توکل کردم به خدا و یخورده تلاشمم بیشتر کردم که منت کسی بالا سرم نباشه

عزیز چطوری تونستی تلاشتو بیشتر کنی

من تو شرایط سخت قفل میشم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتایی که فکر میکنی به اخر خط رسیدی و کلا دنیا انگار برات به آخر رسیده خودتو بسپر به خدا و راضی باش ...

هییی عزیز جان ی ادم بی نمازم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز چطوری تونستی تلاشتو بیشتر کنی من تو شرایط سخت قفل میشم

به این فکر کن که اون شرایط سخت داره چه درسی رو بهت میده. کم کمش باعث میشه آدم قوی بشی و با کوچکترین مشکل از پا در نیای، صبور بشی و..... و به این فکر کن سختی هم مثل اون لحظه های خوشی که گذشت میگذره . بقول معروف چون میگذرد غمی نیست

چجوری تونستی سخت کار کنی اینقدر تحت فشاری چجور امید داشتی چطور تونستی 

من تحت فشار مالی بودم دخترمو میذاشتم پیش مادرم هرچند مادرم هم غر میزد می‌گفت خسته شدم ..ولی مجبور بودم خدایی هفت صبح میرفتم تا 12 شب سرکار بودم که حقوق خوب بگیرم و خودمو جمع و جور کنم 

به این فکر کن که اون شرایط سخت داره چه درسی رو بهت میده. کم کمش باعث میشه آدم قوی بشی و با کوچکترین ...

چقدر قشنگ گفتی

چقدر تو این شرایط داغونی ک هستم بهش احتیاج داشتم...

من بی صبر تربن و استرسی ترین آدم دنیام

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍
چقدر قشنگ گفتی چقدر تو این شرایط داغونی ک هستم بهش احتیاج داشتم... من بی صبر تربن و استرسی ترین آد ...

گفتم که همه اونایی که مشکل دارن با خوندن این پیام من آروم بشن. چون خودم توو زندگی لحظهاب سختی رو گذروندم دارم از تجربیاتم میگم که بقیه هم استفاده کنن و غصه نخورن.