2777
2789
عنوان

کیا اینجورین

101 بازدید | 14 پست

ک هیشکی دوسشون نداره

همه انگار باهاش دشمنن

خیلی تنهان حتی تو خانواده

سخت تلاش میکنن برا آیندشون 

روی پای خودش وایساده

هیچ حمایتگری نداره

خیلیا دلشو شکستن

احساس پوچی و بی ارزشی میکنه بعضی وقتا

ولی نا امید نشده 

و هر بار ک زمین میخوره بلند میشه

من اینطوریم

کی مثل منه🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرن این آدم نیاز داره با یه روانشناس صحبت کنه چون به احتمال زیاد از لحاظ روحی آسیب دیده‌اس آسیبی که درمان نشده و رها شده

البته روانشناسی که درست و حسابی باشه باعث بدتر شدن شرایط نشه با تشخیص یا راهکار اشتباه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

روان شناس چی میخاد بگه مثلا 

به نظرت شغل روانشناس برای چی وجود داره؟ برای همچین مسائلی!

کمکت میکنه حالت بهتر بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظرم هیچ کمکی نمیکنن یکی دو بار مجازی حرف زدم

از نظر من یه روانشناس درست و حسابی و کار درست خیلی میتونه کمک کنه طبق تجربه خودم گاهی حرف یه نفر دیگه(نمیدونم مشاور بود یا روانشناس) باعث شده بتونم بهتر شرایط رو درک کنم