2777
2789
عنوان

بچه هاشب یلدارفتیم خونه

207 بازدید | 14 پست

مادرشوهرخواهرم یلدایی برای خواهرم بردیم قراربود یه پسری بیاد منو ببینه براش دنبال زن می‌گردن سپاهیه یه سال ازمن بزرگتره مادرشوهرخواهرم اونارودعوت کرده بودکه منو ببینه منم به خودم رسیدم مثل همیشه که بودم من همیشه آرایش میکنم مرتب میرم جایی اونوقت نمیدونم پسره انگار گفته چادری میخواد بعدش دیدم جاری خواهرم و شوهرش دوتایی دارن می‌خندن من ۲۸سالمه نمیدونم چراهیچ پسری ازمن خوشش نمیاد به خودم میرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدازاینکه پسره ازمن خوشش نیومد

ازکجامیدونی ازت خوشش نیومد؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
عزیزم بنظرم سپاهیا خانم چادری و بسیار محجبه بپسندن

باید مادرشوهرخواهرم بهش میگفت که من اینجوری نیستم باید براش توضیح میدادمیگفت دختره مانتوییه به خودش میرسه تازه خواهرش موهاشوریخته بودبیرون کاپشن کوتاه پوشیده بود منکه نمیتونستم بخاطر پسره چادربپوشم اینطوری توذوقم خورد

بخاطر کسی خودتو تغییر نده  

مگر اخلاقها و عادت های زشت 

زندگی با سپاهی از نظر اقتصادی خوبه تو رفاه هستی ولی از نظر  عاطفی روحی و روانی یکم سخته  بایدها و نبايد های خاصی دارن  

یکم هم بد دل تشریف دارن 

نیومده که نیومده  میتونست یه کلمه بپرسه ایشون چادری هستن یا نه اونام میگفتن نه دیگه کلا قراری ...

منم توذوقم خورد باید مادرشوهرخواهرم براش توضیح می‌دادند اینکه پاشه بیادبگه محجبه میخوام

اخرش که رفتن مادرشوهرخواهرم گفت دنبال یه گزینه براش بگردیم شوهرخواهرم گفت دنبال یکی بگردیم که فقط چش ...

چقدبی فرهنگ خب اونابایدازقبل میگفتن که شماچادری نیستین

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
باید مادرشوهرخواهرم بهش میگفت که من اینجوری نیستم باید براش توضیح میدادمیگفت دختره مانتوییه به خودش ...

حق داری گلم 

اما سخت نگیر بخودت . شاید بعدا تو زندگی باهاشم به مشکل بر میخوردی .