2777
2789
عنوان

دانشجو ها😍

743 بازدید | 78 پست

دوستان‌‌..من ترم اولی ام

چند وقت دیگه امتحانم شروع میشه...

چی لازمه ببرم؟ کیف حتما لازمه یا میشه پوشه دکمه دارم برد  سنگینی نباشه؟

کارت ورود به جلسه... پوشه دکمه دار...تخته شاسی 

همینا خوبه؟ بعد امتحان میریم خونه دیگه؟؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂چ سوالاییی 

ما همه امتحانامون چون تو اتاق الکترونیک چیزی نمیبریم با خودمون 

اگه زود برم یه جزوه ای با خودم میبرم قبل امتحان میخونم همین

کارت ورود ب جلسه رو اصولا چک نمیکنن ولی کارت دانشجویی رو چرا

والا نمیدونم ولی از خودت خیلی سوال دارم 😂 ترم اول حضوری رفتی؟ جو دانشگاه چجوریه ؟ رفتار بچه ها چجوریه؟ پسرا مودبن؟ استایلت باید چجوری باشه؟ هر روز باید یه مدل لباس بپوشی یا اگه با لباس تکراری بری اشکال نداره؟ خوابگاه بودی؟

کاربری دست دونفره

لوازم ضروری

غیر ضروری هر کدوم مایلی

بعد امتحان بله اگه کلاس دیگه ای نداشته باشی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

آره بعد امتحان میریم خونه

اگه جزوه میخوای بخونی قبل امتحان یا کتاب، ببرش

اگه نه که هیچی نمیخواد فقط خودکار ببر

ممکنه تخته شاسی هم نذارن بذاری زیر برگه ات

کارت ورود به جلسه ما نداریم فقط یه برگه صورت جلسه میارن امضا میکنیم

کارت وزود به جلسه و کارت دانشجویی و و خودکار  ...

هرچی اضافه ببری باید دم در تحویل بدی مال ما این طوریه یه بخش امانت داده مثل کفش داری های حرم میری وسایلتو میزاری بهت یه چیزی میده روش عدد کمدته ..

سلام