2777
2789
عنوان

دانشجو ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم ولی از خودت خیلی سوال دارم 😂 ترم اول حضوری رفتی؟ جو دانشگاه چجوریه ؟ رفتار بچه ها چجور ...

میشه من جواب بدم؟😂جو دانشگاه اکیپیه.بیشتریا عضو اکیپای مختلف شدن و خیلی وقتا غیبت اکیپای دیگه رو میکنن.نصف دعواهای کلاس ما به طور غیر مستقیم زیر سر پسراس.مثلا یه گروه به طور مختلط میرن بیرون به یه اکیپ دیگه نمیگن.اونا هم ناراحت میشن.یا چیزایی از این قبیل.پسرای فامیل ما که از پسرای کلاسمون مودب تر بودن ولی در کل بستگی به خودت داره.اگه خودت باهاشون راحت باشی اونا هم جرئت میکنن باهات شوخی بکنن ولی اگه حد و حدود خودتو داشته باشی همون پسر ها هم با ادبانه حرف میزنن.بعضی بچه ها که به استایلشون اهمیت میدن هر چند روز یه بار لباس جدید میپوشن ولی بیشتریا با لباس ثابتن.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
والا نمیدونم ولی از خودت خیلی سوال دارم 😂 ترم اول حضوری رفتی؟ جو دانشگاه چجوریه ؟ رفتار بچه ها چجور ...

خب بزار به ترتیب پاسخگو باشم😁

آره حضوری رفتم

جوش رو دوست داشتم...کلاس ما همه درسخون... برا ما که همه خوبن فقط یه دو نفر کارشون سوژه گرفتنه😑

من خودم چادر میپوشم... نه اشکال نداره .. کی به لباس دقت میکنه؟😂

نه تو شهر خودمون

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
آره بعد امتحان میریم خونه اگه جزوه میخوای بخونی قبل امتحان یا کتاب، ببرش اگه نه که هیچی نمیخواد فق ...

ووویییی خدا زهرا جونممممم خوبی؟😍

مرسی که وقت گذاشتیییی🦋

شناختیم؟ زهرام😁

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
ووویییی خدا زهرا جونممممم خوبی؟😍 مرسی که وقت گذاشتیییی🦋 شناختیم؟ زهرام😁

واااااای تویی زهرا خوبی خیلی خوشحال شدم بازم دیدمت🥲🫂❤️‍🔥

بخدا یه حسی بهم میگفت تویی، از عکس پروفایلت این حس و میگرفتم😂