2777
2789

من عشقم ۶ماه کات کردیم برای آشتی پیش قدم شدم چون دروغی گفتم که خیلی بعد بود بهش حق میدم امروز بهش ویس دادم از احساساتم گفتم وقتی باهاش بودم و واقعن عاشقش بودم وسر همین حماقتم دارم چوبش میخورم برداشت گفت پیش هرکس درد دل نکن و اعتماد نکن چون دهنشون چفت بست نداره بهم میرسه گفتم منظور گفت هیچی بیخیال بعد دیدم پایینش گفت نمیدونم باز تو چند شب پیش کسی فرستادی باز پیام دادم گفتم سلام پیام دادم بهت بگم امیر اون حرفی که مواظب باش با کی درد میکنم بگم اگه کسی بهت پیام داده یا درموردمن پیشت ات حرف زد یا میاد میزنه من نفرستادم و اینکه دختری بهت پیام داد من نفرستادم و بهش گفتم پیام بهت نده اگه داد من نفرستادم چون دیگه کسی واسطه نمیکنم و بهش گفتم حرف در نیاره و ایدی اتو به دختر ندادم و نمیدم و نخواهم داد نمیدونم از کجا آورده به خاک دایی شهیدم و داداش علیم راست میگم 

و خداحافظ 

و به رفیقش گفته بود بهم بگن که یک ربات بی احساس ریش دار نمیخواد کوتاه بیاد از این جدایی 

سلام کات کن دیگه انقدر بی ارزشی اونم برای مرد ایرانی پا نذار روخط قرمز خدا شما که دایی شهیده بهتربا ...

میدونه ولی دوسش دارن خیلی هم عاشقشم کات کردیم میخوام اعتمادش به دست بیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته بخواد دوباره اعتماد کنه ولی ولی اگر واقعا دوست داشته باشه سختیشو به جون میخره

تو معذرت خواهی کن بگو پشیمونی و تکرارش نمیکنی دیگ پذیرفتنش با اونه اگر قبول نکرد دیگ ولش کن

😍🫀
سخته بخواد دوباره اعتماد کنه ولی ولی اگر واقعا دوست داشته باشه سختیشو به جون میخره تو معذرت خواهی ک ...

گفتم کوتاه نمیاد ولی حق داره خیلی اذیتش کردم الان میگه با کسی نمیرم تو رابطه میدونم افسرده ام ولی خودم با کار درس باشگاه سرگرم میکنم تا با قهر اشتی که نزاره به کارام برسه

بدست آوردن اعتماد و تصویر سازی تازه نیاز به صبر تلاش و جدیت شما داره

هم کلاسی هم دانشگاهیم نمیدونم چطور اعتمادش جلب کنم اصلا نگا نمیکنه ولی پیام میدم سریع سین میزنه و جواب میده

پس فعلا ولش کن بهش زمان بده اگر خودش بخواد برمیگرده

خودش میدونه چقدر عاشقشم بهش گفتم یک بنده خدا میگفت یک مدت بگذره فراموش میکنی فراموش کردم گفت چرا میخوای خودت شکنجه بدی تمومش کن تصمیم سخته من گرفتم تموم شده گفتم دوسم داری ته دلت و با تو عقلت سرکوب نکن نسبت به من 

بدست آوردن اعتماد و تصویر سازی تازه نیاز به صبر تلاش و جدیت شما داره

دختره احمق رفیقم بهش میگم نمیخواد بین مارو درست کنی عشق منو دیده عاشق عشق من شده میگه میخوام میونه اتون خوب کنم گفتم نمیخوام  گفت چرا گفتم من اکانت نمیدم برای اکانت عشقم از رفیق عشقم گرفت به عشقم پیام دادم گفتم سلام پیام دادم بهت بگم امیر اون حرفی که مواظب باش با کی درد میکنم بگم اگه کسی بهت پیام داده یا درموردمن پیشت ات حرف زد یا میاد میزنه من نفرستادم و اینکه دختری بهت پیام داد من نفرستادم و بهش گفتم پیام بهت نده اگه داد من نفرستادم چون دیگه کسی واسطه نمیکنم و بهش گفتم حرف در نیاره و ایدی اتو به دختر ندادم و نمیدم و نخواهم داد نمیدونم از کجا آورده به خاک دایی شهیدم و داداش علیم راست میگم

هم کلاسی هم دانشگاهیم نمیدونم چطور اعتمادش جلب کنم اصلا نگا نمیکنه ولی پیام میدم سریع سین میزنه و جو ...

بایستی بدون توجه به جلب نظر اون، مدتی خود واقعی تون رو به نمایش بزارین. خود متحول. خوبی هاتون رو به خودتون نشون بدین. یه هدف عالی بر خودتون متصور شین حتی از اون بالاتر. مطمئن باشین اگه اون فرد خوبی باشه جذب شما میشه . خودش به پیشت میاد. 

اصرار بر اشتباه که حماقت بوده و تماس مدوام اون فک می کنه میخای گولش بزنی

پس صبر و حوصله کن از خدا هم بخاه حتمن اوکی میشی

میدونه ولی دوسش دارن خیلی هم عاشقشم کات کردیم میخوام اعتمادش به دست بیارم

خیر اصلا

جداشو نرو سمت این روابط اصلا

لازم  نیست اعتماد بدست بیاری رهاش کن

ازخود خدا بخواه ازدواج موفق بذاره جلوی پات

برای فراموش کردنش برو پیش مشاور

بایستی بدون توجه به جلب نظر اون، مدتی خود واقعی تون رو به نمایش بزارین. خود متحول. خوبی هاتون رو به ...

منم امروز یکی گفت پیام بده واقعن میخواد یا ن با جواب دادن معلوم میشه ویس دادم بعد ۳ ماه گفتم خداحافظ بعد پیام داد کلی اعصبانیتش بارم کرد که حقم بود ولی دختره گفت همینکه میگه حرفا میرسه یعنی زیر چشمی هواسم بهت هست و ته دلش دوست داره می‌ترسه بیاد جلو