2789
حل میشه ولی الکی😖😣اون واسه پایداری این رابطه تلاشی نمیکنه و واسش مهم نیست چه احساسی داری...بنظرم ر ...

سلام عزیزم حس میکنی بهمن ماه  امسال میرم دانشگاه؟؟

شخص مدنظرم کی پیام میده؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ممنونم عزیزم..بنظرت خانواده شوهرم منو مقصر این قهرو دعوامیدونن یا خواهرشوهرمو؟آشتی کنم بهتره یافعلا ...

خواهر شوهرات بیشتر ولی بدون تو مقصر نبودی...دلتو آروم کن و ببخششون...هر اتفاقی هم افتاد برات مهم نباشه تو تلاشتو کردی ولی سعی کن باهاشون دوست باشی...آشتی بهترین کاریه که توی این موقعیت میتونی انجام بدی🙂🙂🙂

امیدوارم خوشبخت باشی عزیزم...با آرزوی بهترین ها واست ❤️💓🌟🍀😍

سلام عزیزم حس میکنی بهمن ماه  امسال میرم دانشگاه؟؟ شخص مدنظرم کی پیام میده؟؟

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا...

اول تو بهش پیام بده...لون بنده خدا هم منتظر پیام توهه و غرورش نمیشه پا پیش بزاره😅😅😅تو بهش پیام بده...

با ارزوی بهترین ها واست 😍💓🌺😍😘

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا... اول ت ...

من خجالت میکشم اخه😂

بنظرت چطور پیش میره اگه من بهش پبام بدم؟🥺

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا... اول ت ...

حس میکنی این شخص خوبه؟حستو راجبش میگی؟😍🌱

ممنونم گلم که جواب میدی.میتونی حدس برنی کی باردارمیشم؟دوساله اقدامم

یه دکتر برو و داروهای تقویت تخمدان رو از دکترت بپرس که اگه شد مصرف کنی...سال دیگه یه کوچولوی شیرین تو شکمته🥺🥺🥺🍀🍀🍀🌟❤️😍🌺💓