2789
عزیزم لطفا بگو من و شوهرم آشتی می کنیم ؟ حسش بهم چیه ؟ 

سعی کن خودت برای آشتی پیش قدم سی چون توی این قهر حق با جفتتونه ولی هیچ کدوم نمیخواید کوتاه بیاید...یکم زمان میبره ولی ته تهش آشتی و علاقه بیشتره...اونم دوست داره ولی در کنارش دلش میخواد باهاش کنار بیای و تو سختی های زندگی کنارش باشی و درکش کنی...خیلی دوست داره و اینو با عمل بهت ثابت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی عزیزم.  میشه بگی شوهرم با خواهرشوهرام دعوا افتاده.  آیا خاهرشوهرام منو هج مقصر میدونن ...

تورو مقصر نمیدونن ولی فکر میکنن توام در این اتفاق نقش داشتی. باهاشون کنار بیا. اونا هم نسبت بهت حقی دارن و نمیتونن اعمالشونو کنترل کنن...ولی تو صبوری...بیشتر صبر کن...ته همه اینا خیره😊😊😊

با ارزوی بهترین ها واست... انشاالله زندگی بهترین هارو پیش روت بزاره 😊😉💓🌟❤️👍🌺😍😘

مشکلم تا هفته بعد حل میشه؟ حس اون شخص بهم چیه و مایله به هم برگردیم؟

حل میشه ولی الکی😖😣اون واسه پایداری این رابطه تلاشی نمیکنه و واسش مهم نیست چه احساسی داری...بنظرم رهاش کن و بزار تکلیفش با خودش مشخص بشه چون هنوز آدم کاملی نیست...

با ارزوی بهترین ها واست عزیز 😘😍🌺👍❤️🌟💓😚😅

کی ازدواج میکنم خصوصیات همسر آیندم چطوریه ؟ 

هنوز زوده...کیس مناسب رو وقتی شاغل شدی رویت میکنی😉😉😉دوست داره بهت وفاداره ...شاید باورت نشه ولی خیلی لوسه و دوست داره باهاش ابراز محبت کنی...درکل مورد مناسبیه و به دل توام میشینه...

با ارزوی بهترین ها واست ❤️💓🌺😚😊😉

من توکارم موفق میشم ؟پیشرفت میکنم؟ شوهرم إزمون استخدامی داده قبول میشه؟

بیشتر روش وقت بزار...مطمئنا موفق میشی...پیشرفتتو به مرور زمان میبینی ...

اینجایی که ازمون داده فکر نمیکنم ولی یه ازمون دیگه بده قبوله...یعنی ممکنه قبول بشه ولی اگه نشد دومی رو حتما قبوله اگه تلاش کنه...

موفق و پیروز باشی عزیزم 😉😘😚😍🌺💓❤️🌟

بیشتر روش وقت بزار...مطمئنا موفق میشی...پیشرفتتو به مرور زمان میبینی ... اینجایی که ازمون داده فکر ...

ممنونم عزیزم..بنظرت خانواده شوهرم منو مقصر این قهرو دعوامیدونن یا خواهرشوهرمو؟آشتی کنم بهتره یافعلا قهرباشم

بنظرشما خونوادم قبولش میکنن؟ خودش تنها میاد یا مثلا با واسطه؟ هدیه میده بهم؟

خانوادت میخوان تو خوشبخت باشی پس اینقدر ازش تست و ازمون لیاقت میگیرن تا بلاخره سربلند بیرون میاد...خودش میاد ...بهش بگی چی دوست داری اره هدیه میگیره واست😉😊

انشاالله زندگی بهترین هارو پیش روت بزاره 😊😉🌺🍀🌟❤️💓😍😚😘✌️