2789
مبارکت باشه عزیزم...موهاش قهوه ای تیره هست مشکی خالص پرکلاغی نمیشه ...چشماش چیزی مابین قهوه تیره و ع ...

مرسی عزیزم.  میشه بگی شوهرم با خواهرشوهرام دعوا افتاده.  آیا خاهرشوهرام منو هج مقصر میدونن یا ن. چ نظری راجع ب من دارن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکم تند خو هستی و صبرت حدی داره ولی میدونی کجا چی بگی...با عزیزانت بیشتر صحبت کنی خیلی خوب میشه...یک ...

مشکلم تا هفته بعد حل میشه؟

حس اون شخص بهم چیه و مایله به هم برگردیم؟

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

ان شاءالله ‌‌هرچی خیره همون بشه.این حس من بود 

انشالله عزیزم من خودم واقعا همه چی تموم هستم دلم میخواد یکی مثل خصوصیات رفتاری خودم گیرم بیاد و خاستگارم بیشتر از طرف محل خونه خواهرم دوست دارم باشه هم شهری خاستگار دارم ولی هیچ کدومشون قبول ندارم یعنی هر چی خانوادم بگن با هر کی بگن چون به کسی که وابسته نیستم نه بگم خانوادم به صلاحم هر کی انتخاب کنن

خدایا شکرت بابت همه چی 
آقا شب همگی بخیر من فردا ساعت هشت کلاس دارم. ساعت ده هم کلاس دوممه که خب امتحان دارم.مخم پوکید بیشتر ...

مرسی عزیزدلم خسته نباشی شب خوبی داشته باشید انشالله خدا هر چی تو دلته بهت بده

خدایا شکرت بابت همه چی 
مرسی فداتشم😘 گلم میشه بگی من کی ازدواج میکنم و با چجور ادمی🙏

کمتر از دوسال دیگه تو بهار واست یه خاستگار توپ میاد ...صبور باش ...مرد خوبیه و احساسات تو براش اولویت داره...سعی میکنه بیشتر بشناسدت...کمی عجوله و دوست داره کارا به میل خودش درست پیش بره ولی سعی میکنه اطرافیانش رو درنظر بگیره...غیرتی هم هست...ظاهرشم جذاب و کمی سادگی داره...درکل خوشبختت میکنه...

این حس منه و نمیگم دقیقا درسته 😅😅😅

ولی امیدوارم که هرچی صلاح باشه و برات خوشی بیاره اتفاق بیوفته...

با ارزوی بهترین ها واست ❤️❤️🌺🌺💓🌟👍😍

از خصوصیاتم بگو

باید صادق تر باشی هم برای عزیزانت هم نسبت به خودت...توی کارات و اهدافت عجولی...صبر اختیار کن😂😅 صحبتات قشنگه...استعداد خاصی داری که خودتم اینو میدونی...سعی میکنی کاراتو درست انجام بدی...

چشمای بادومی یکم خمار.

صورت گرد و یکم کشیده...

اهدافتو با برنامه جلو ببر و از مشورت اطرافیانت هم به خوبی استفاده کن...

اینا فقط درحد حسی بود که بهت داشتم ولی درونت پاکی خاصی وجود داره...درکل نتیجه بگیرم دختر عاقل و خوبی هستی...

موفق و پیروز باشی عزیزم...با آرزوی بهترین ها واست 😍💓🌟❤️😘

حس کراشم به من چیه ؟بهش پیام بدم؟

حس خاصی بهت نداره و اینم بگم کلا به هیچ دختری تو زندگیش حسی نداره چون هدف آیندش یه چیز دیگست...بهش پیام بده ولی چیزی آیدت نمیشه ...خوشبختی تو با یکی دیگست...یکی که بهش نمیرسه ولی ازشم چیزی کم نداره...ولی تورو برای خودت دوست داره...صبور باش هنوز وقتش نشده‌...راجب اون مسئله زندگیت (که فقط خودت میدونی)به موقعش همه چی خوب پیش میره...

انشاالله بهترین ها واست پیش بیاد و همیشه تو زندگیت موفق باشی...با آرزوی بهترین ها واست 😘❤️🌟💓😍😅😂🌺

خصوصیات همسر آیندم چطوریه؟

بزار مخلوطش کنم😂😅یکم غرور...جذبه...دوست داره حرفاش رو عملی کنه...سعی میکنه صادق باشه...قبلا دوست دختر داشته ولی حس خاصی بینشون نیست و تورو بیشتر دوست داره...توی هرچیزی خانوادشو اولویت قرار میده...خانوادش یکم بداخلاقن ولی خودش فوق‌العاده پسر خوبیه...اگه بفهمه توان دوسش داره دنیا رو به پات میریزه...توام دا جای ممکن سعی کن باهاش صادق باشی چون اون صادق بودن تورو خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی دوست داره...

موفق و پیروز باشی عزیزم 💓🌟❤️، انشاالله بهترین ها واست پیش بیاد...با آرزوی بهترین ها واست 😘😍🌺👍❤️🌟💓😉😊