2789
حل میشه ولی الکی😖😣اون واسه پایداری این رابطه تلاشی نمیکنه و واسش مهم نیست چه احساسی داری...بنظرم ر ...

سلام عزیزم حس میکنی بهمن ماه  امسال میرم دانشگاه؟؟

شخص مدنظرم کی پیام میده؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم..بنظرت خانواده شوهرم منو مقصر این قهرو دعوامیدونن یا خواهرشوهرمو؟آشتی کنم بهتره یافعلا ...

خواهر شوهرات بیشتر ولی بدون تو مقصر نبودی...دلتو آروم کن و ببخششون...هر اتفاقی هم افتاد برات مهم نباشه تو تلاشتو کردی ولی سعی کن باهاشون دوست باشی...آشتی بهترین کاریه که توی این موقعیت میتونی انجام بدی🙂🙂🙂

امیدوارم خوشبخت باشی عزیزم...با آرزوی بهترین ها واست ❤️💓🌟🍀😍

سلام عزیزم حس میکنی بهمن ماه  امسال میرم دانشگاه؟؟ شخص مدنظرم کی پیام میده؟؟

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا...

اول تو بهش پیام بده...لون بنده خدا هم منتظر پیام توهه و غرورش نمیشه پا پیش بزاره😅😅😅تو بهش پیام بده...

با ارزوی بهترین ها واست 😍💓🌺😍😘

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا... اول ت ...

من خجالت میکشم اخه😂

بنظرت چطور پیش میره اگه من بهش پبام بدم؟🥺

🤔🤔🤔فکر کنم اره😂😂😂نه شوخی کردم مطمئنام میری😍😍😍 پیشرفت کن و موفق و سربلند بیرون بیا... اول ت ...

حس میکنی این شخص خوبه؟حستو راجبش میگی؟😍🌱

ممنونم گلم که جواب میدی.میتونی حدس برنی کی باردارمیشم؟دوساله اقدامم

یه دکتر برو و داروهای تقویت تخمدان رو از دکترت بپرس که اگه شد مصرف کنی...سال دیگه یه کوچولوی شیرین تو شکمته🥺🥺🥺🍀🍀🍀🌟❤️😍🌺💓