سلام..بچه ها بنظرتون این ادم عاشق بود و من ضرر کردم یا نه؟
17 سالش بودمیگفت به ازدواج باهات فکر میکنم باهاش دوست بمونم تا دوسال دیگه تا به خانوادش بگه منم اهل دوستی نبودم چسبیده بودم به درسم بهش گفتم و بلاکش کردم 6 بار با اک های مختلف اومد پی وی هر بار که باهاش مخالفت میکردم و قربون صدقه هاش جواب نمیداد مدام تهدید میشدم که ابرومو میبره عکسایی که خونشون دارم رو میزاره پروفایل و اینا..این وسط پسرای اقوام شخصا اومدن و گفتن که ادم خوبی نیست..یه روز بهم گفت که با دختر خالش رابطه داره خودش میگفت هزار نفرو مخ کردم تا حالا در اینده انشاءالله بهم برسیم😬 من اکانتمو عوض کردم اونم پیدا کرد ولی دیگه جواب ندادم و هر چی تهدید کرد و با اکانت خانوم اومد جواب ندادم..یه مدتی دیگه پی ام نداد ولی رفتارش طوری بود که انگار هنوز چیزی تموم نشده منم وابسته شدم ..یه دفعه رفتارش عوض شد چند وقت پیش فهمیدم با رلش که از خودش بزرگتره ازدواج کرد الان 21 سالشه ..پنجشنبه هم نامزدیشه..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.