2777
2789
عنوان

عاشقی

76 بازدید | 7 پست

سلام..بچه ها بنظرتون این ادم عاشق بود و من ضرر کردم یا نه؟

17 سالش بودمیگفت به ازدواج باهات فکر میکنم باهاش دوست بمونم تا دوسال دیگه تا به خانوادش بگه منم اهل دوستی نبودم چسبیده بودم به درسم بهش گفتم و بلاکش کردم 6 بار با اک های مختلف اومد پی وی هر بار که باهاش مخالفت میکردم و قربون صدقه هاش جواب نمیداد مدام تهدید میشدم که ابرومو میبره عکسایی که خونشون دارم رو میزاره پروفایل و اینا..این وسط پسرای اقوام شخصا اومدن و گفتن که ادم خوبی نیست..یه روز بهم گفت که با دختر خالش رابطه داره خودش میگفت هزار نفرو مخ کردم  تا حالا در اینده انشاءالله بهم برسیم😬 من اکانتمو عوض کردم اونم پیدا کرد ولی دیگه جواب ندادم و هر چی تهدید کرد و با اکانت خانوم اومد جواب ندادم..یه مدتی دیگه پی ام نداد ولی رفتارش طوری بود که انگار هنوز چیزی تموم نشده منم وابسته شدم ..یه دفعه رفتارش عوض شد چند وقت پیش فهمیدم با رلش که از خودش بزرگتره ازدواج کرد الان 21 سالشه ..پنجشنبه هم نامزدیشه..

یه روز بحث دعوا شد

بهش گفتم کتک کاری خط قرمزمه

گفت یعنی طلاق؟

گفتم شک نکن

باورتون نمیشه برگشت گفت: 

سختی های زندگی خیلی زیاده باید تحملت بیشتر باشه☺😂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جات بودم وقتی تهدیدم میکرد یجوری ابروشو میبردم کل خاندانشو خبردار میکردم چه چندشیه پسرشون

باباش رفیق فاب بابام بود

اگه ابروی اونو میبردم ابروی خودمم میرفت 

پنجشنبه دعوتم مراسم چطور رفتار کنم باهاش

نه شک نکن اینکه باهم نموندین لطف خدا بوده. نگران نباش. انقد زندگی طولانیه. این روزها یادت می ره

میدونی حتی گریه زاری نمیکنم...

علت اینکه با اون تلاشش بهش بها ندادم اخلاقش بود

از طرفی من خودم قربانی عشق پدر مادرم هستم اونا 19 و 15 بودن که با هم ازدواج کردن منم ماحصل همین ازدواجم و زندگی راحتی نداشتم

پنجشنبه چطور رفتار کنم؟