2777
2789
عنوان

کمک

88 بازدید | 15 پست

بچه ها من قبلا(حدود یکی دوسال پیش) یه پارتنری داشتم که دقیقا یه هفته قبل اینکه کات کنیم یه گردنبند ست خریدم که قسمت نشد بهش بدم، بعد الان با یکی دیگه تو رابطم اگه این گردنبندرو بدم بهش بد میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادنش ک میشه اون ع کجا بدونه تو قبلا خریدی .

ولی اگ خودت ب دلت میشینه اون ست بده .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
نه مگه اون میدونه برا قبلیه خریدی😐

نه نمیدونه اونموقع خریدمش و خب حتی اون موقع نمیدونم قصدم وی بود از خریدن اینا درصورتی که پارتنر قبلیم بهم خیانت کرده بود من رفتم گردنبند خریدم الان چیکار کنممممم

اگه حس خودت بد نیست بده اگه حس منفی داری نده بندازش دور یا ببخش به کسی

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

پارتنر یعنی چی؟!

شریک همراه دوس پسر دوس دختر زن شوهر

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

اگه حس خودت بد نیست بده اگه حس منفی داری نده بندازش دور یا ببخش به کسی

ببین نمیدونم حسم چجوریه ولی حس میکنم اگه اونو بدم بهش انگار دارم براش کم میزارم و احساس یجوریی میگیرم🙂