2777
2789
عنوان

الهی گاهی نگاهی

22 بازدید | 3 پست

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...

التماس دعا🙏

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

بنام دانای توانای مهربان 

ی خسته از همه چی ،همه جا،خسته جسمی ،روحی 

حتی دوس ندارم ب آرزوهام فکر کنم...چون غمگینم می کنن...خیلی دور بنظر میرسن...غمگینم...خدایا کاش معجزه کنی...

ممنون که همیشه هستی،هر لحظه،هرجا،در بهترین و بدترین شرایط...الهی به امید خودت...انشالله هر چی خیره ...مراقب ما و اعمال و افکار و احوالاتمون باش...

خدایا خیلیییی دلم گرفته ....کمکمون کن...یعنی میشه ی روزی داشته باشمش...از راه درست...با حال خوش ...و عاقبت بخیری؟

خدایا خیلییی خستم...حتی از فکر کردن...همه چیز غمگین ترم می کنن...اما تو بزرگی...خودت مراقبمون باش

لطفا دوستمون داشته باش و ما رو لحظه ای ب حال خودمون رها نکن ....

الهی ب امید خودت.یا رب العالمین

از طرف یک خسته ی دل شکسته غمگین

۴.۱۰.۱۴۰۲

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

وضعیت و حالِ روحیِ الانم

دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ولی باران نمیداند که من دریایی از دردم ؛ به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ میگریم