2777
2789
عنوان

مهریه ام رو اجرا گذاشتم کی میدن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست
اره من برج یک گذاشتم برج هشت جلبشو گرفتم  الانم دوباره دارم باهاش زندگی میکنم 😐

چند تا پیش برات تعیین کردن عزیزم زندگی کنی باهاش مهم اینه که مهریه ات رو بده نگو که شکایت رو پس گرفتی😐

الان اخلاقش چطوره باهات سرد نیست؟ 

گفت برگرد دیگه منم برگشتم البته نه ماه ناز کردم 😂 وای چه سم هستیم من و زندگیم و شوهرم

میشه ی کم توضیح  بدی آخه من شوهرمم ازین داستانا زیاد داشتیم 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا پیش برات تعیین کردن عزیزم زندگی کنی باهاش مهم اینه که مهریه ات رو بده نگو که شکایت رو پس گرفت ...

نه نه اصلا مگه دیوونم  من دوتا پیش و گرفتم مهریمم پروندش بازه   باهاش زندگی میکنم گفتم اشگال نداره نداره  هر هشت ماه باید یدونه بده  عوضش اگه بد کردی بهم میرم جلبتو میگیرم سکه بدی

نه نه اصلا مگه دیوونم  من دوتا پیش و گرفتم مهریمم پروندش بازه   باهاش زندگی میکنم گفت ...

پشمام

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
نه نه اصلا مگه دیوونم  من دوتا پیش و گرفتم مهریمم پروندش بازه   باهاش زندگی میکنم گفت ...

شوهرت حقوق اش چه قدر هست؟ مال من ماهی 13 

2 تا سکه رو همون برج 8 گرفتی؟ 

پشمام

خب چیکار کنم تو میگی ما یدونه بچه داریم طفلک چهارماهشه من حاملگیم پر از بدبختی بود بعدشم شوهرم درکل مهربونه و خوبه اما خیلی بازیگوشه سنمونم کمه نمیدونم قراره چی بشه الان بهتره اوضاع البته اولشه پناه برخدا 😐🤚

عزیزم حالا حالاها باید بری بیای

روی چه حسابی باید یک چهارم حقوق رو بدن به شما؟

اصلا با حقوق کاری ندارن

قسط تعیین می‌کنن بر اساس سکه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اره ولی دیگ تو بازگشت دوم نبردم خونه همسرم

عه چه قدر مثل منی سکه هات مهره‌ی ات چه قدر بود؟ 

شوهرت زد الزام به تمکین؟ مال من زده 😂منم جهیزیه ام رو بردم 

شوهرم رفته وسایل های خواهرش رو چیده 

مال تو چی شوهرت وسایل از کجا آورد چید وسایل چیا چید 

من خیلی میترسم الان رفتار شوهرت چطوره خوب هست؟ سرد نشده باهات؟ پولتو جیبی میده بهت خرید خونه قنگ انجام میده 

شوهرم حقوقش هیچی نبود در اصل بیکار بود اون زمان شما مطمعن باش بیشتر برات میبرن سکه  تازه الان ...

ان شاالله میگم عزیزم همون برج 8 بهت دادن 2 تا سکه رو چه حالی میده نه؟