2777
2789
عنوان

رشته مترجمی زبان انگلیسی

176 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر،کسی مترجمی زبان دانشگاه پیام نور خونده؟خیلی علاقه دارم من تو مدرسه نمره زبانم همیشه بالا بوده ولی کلاس زبان نرفتم،زبانم در حد مدرسه میتونم این رشته برم؟

سلام عزیزم من رشتم مترجمیه  یکم اذیت میشی ولی اگه از همون اول روی وکب و گرامرت کار کنی سر یکسا ...

مرسی عزیزم 

شما قبلا کلاس زبان رفته بودین؟اخه میگن استاد همش انگلیسی صحبت می‌کنه میترسم به مشکل بخورم 🥲ولی خب علاقم به زبان بینهایته  پشتکارشو دارم

و اینکه بنظرتون برم شروع کنم زبان سه سال دبیرستان بخونم یا شما پیشنهاد کتابی دارین؟سپاس از پاسخ‌گویی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم  شما قبلا کلاس زبان رفته بودین؟اخه میگن استاد همش انگلیسی صحبت می‌کنه میترسم به مشک ...

بله من کلاس میرفتم. استادا به جز استادای عمومی سرکلاس انگلیسی حرف میزنن ولی اونقدر سطح بالا نیست که نتونی متوجه بشی و جاهای سختشو فارسی میگن.

کتابای دبیرستانی خوبن واسه مرور ولی اگر خواستی کتاب Oxford England grammar  سطح اینترمدیت رو پیدا کن و بخون. اونو بخونی گرامرت عالی میشه. لغاتم در حد همون دبیرستان بلد باشی حله. ولی توی دانشگاه باید ریز به ریز کتابایی که میگنو بخونی که لغاتتم پیشرفته بشه.

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

من خوندم 

ترم اول و دوم فوق العاده آسون 

بعدش دیگه فوق العاده سختتتتتتتتتتتتتتت

من اسم هارو نگاه نمیکنم شاید تو این تاپیک باهات بحث داشتم تاپیک بعد همراهت خندیدم فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود مذهـبی ام نیستم