2777
2789
عنوان

گواهینامه

208 بازدید | 39 پست

بچها من امروز روز اول تمرین عملی رانندگیم بود هیچی بلد نبودم ماشین دوبار خاموش کرد مربی هی فرمان دستش بود خیلی دپرس شدم بنظرتون جلسه اول عادیه یا من خیلی توپوق زدم ؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینه همینن جلسه اول

منکه تا جلسه سوم هم یادمه فرمان دست مربی بود اکثر مواقع

تمرین کن و دقت کن یاد میگیری

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

همینه همینن جلسه اول منکه تا جلسه سوم هم یادمه فرمان دست مربی بود اکثر مواقع تمرین کن و دقت کن یاد ...

ماشین نداریم خودمون تا حالا اصلا پشت فرمان ننشستم مربی بهم گفت مثل پیرزنا همسنا تو اینجور نیستم خرد شدم

فارغ التحصیل هاگوارتز

اخه مربی بهم گفت همسنا تو بهترن پیرزنا روزا اول اینجورین 

عجب ادمیه

بگو اگه بلد بودم که‌نمیومدم‌اموزش 

تمرکز کن وسعی کن خوب یاد بگیری

اگرم از مربیت راضی نبودی و هیچ‌جوره نتونستی باهاش یادبگیری جتما عوض کن که اخراش واست خرج درنیاره

عجب ادمیه بگو اگه بلد بودم که‌نمیومدم‌اموزش  تمرکز کن وسعی کن خوب یاد بگیری اگرم از مربیت را ...

جلسه چندم عوض کنم این حرغش روحیم بهم ریخت

فارغ التحصیل هاگوارتز

منم دو روز اول اینجوری بودم بیشتر میترسیدم البته اصلا خاموش نمیکردم اما یکم هول میشدم فردا هم آزمون ...

موفق باشی سوالا ایین نامه رو نداری؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

عادیه من وقتی جلسه اول از ماشین پیاده شدم پاهام از استرس میلرزید ولی بعدش عادت کردم فقط استرس نداشته ...

استرس ندارم ولی نگاه مربی برام سنگین بود یجوری بود انگار گیجم بلد نیستم هیچی 

فارغ التحصیل هاگوارتز

جلسه چندم عوض کنم این حرغش روحیم بهم ریخت

فرداهم برو ببین بازم اینجوریه

یا اروم و مرتب با صبر میشنیه واست توضیح میده من خودم قبلش پشت فرمون بودم ولی توی دور زدن اینا مشکل داشتم خیلی کمکم‌مبکرد ،مربیت خانومه یا اقا

عوض کردی بگو یکی باشه صبور باشه