2777
2789
عنوان

گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 39 پست
ماشین نداریم خودمون تا حالا اصلا پشت فرمان ننشستم مربی بهم گفت مثل پیرزنا همسنا تو اینجور نیستم خرد ...

اشکال نداره،اکثر شون همینجورین

مربی منم خیلی بداخلاق بود عوضی فقط پول گرفت

به خودت نگیر هرچی گفت،سعی کن نترسی و فقط تمرین کنی 

اگر بازم چیزی گفت بهش بگو من هزینه کردم که یاد بگیرم فرقی نمیکنه مثل پیرزنا باشم یا هرکس دیگ ایی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فرداهم برو ببین بازم اینجوریه یا اروم و مرتب با صبر میشنیه واست توضیح میده من خودم قبلش پشت فرمون ب ...

من زیاد توضیح نمیده اصلا حتی تنظیم صندلی و اینم فقط گیرهاشون نشونم داد تو اینترنت خودم دارم لود میکنم یاد بگیرم

فارغ التحصیل هاگوارتز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره،اکثر شون همینجورین مربی منم خیلی بداخلاق بود عوضی فقط پول گرفت به خودت نگیر هرچی گفت،س ...

عوضش نکردی؟؟ من بیشتر از نگاه مربی میترسم تا رانندگی همش نگران ماشینشه 

فارغ التحصیل هاگوارتز

من زیاد توضیح نمیده اصلا حتی تنظیم صندلی و اینم فقط گیرهاشون نشونم داد تو اینترنت خودم دارم لود میکن ...

عوض کن حتما مبدونی چرا؟

چون روز ازمون گیرمیفتی خیلیا بودن کلی با مربی بد تمرین کرده بودن هیچی یاد نگرفته بودن حتی نمیتونستن روشن کنن 

مجبور شدن برن جلسه ازاد با مربی های دیگه بگیرن ،جلسه ازاد هم نزدیک ۳۰۰ هرجلسه

مربی اگن همش بداخلاقی کنه بیشتر به ادم استرس میده 

دقیقا اصلا دیدمش وایب خوبی ازش نگرفتم بعد گفت مقنعه بپوش چون شالم میفتاد گفت ماشینمو توقیف میکنن

فارغ التحصیل هاگوارتز

عوضش نکردی؟؟ من بیشتر از نگاه مربی میترسم تا رانندگی همش نگران ماشینشه 

نه ولی ای کاش میکردم

اگر اینقدر حساسه حتما عوض کن

واسه من خیلی داد و بیداد میکرد ولی رو ماشینش حساس نبود

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عوض کن حتما مبدونی چرا؟ چون روز ازمون گیرمیفتی خیلیا بودن کلی با مربی بد تمرین کرده بودن هیچی یاد ن ...

فردا اگه درست توضیح نده میگم عوضش کنن بعد چجوری بگم که بحثی نشه؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

اوهوو جلسه بعد برو اگه دیدی اوکی نیست عوض کن 

فردا باز دارم باهاش باید مقنعه بپوشم ولی اگه اوکی نباشه عوضش میکنم ولی نمیدونم چی بگم عوض کنن برام

فارغ التحصیل هاگوارتز

فردا باز دارم باهاش باید مقنعه بپوشم ولی اگه اوکی نباشه عوضش میکنم ولی نمیدونم چی بگم عوض کنن برام

یااینکه سعی کن با خودش یکم صمیمی تر بشی بهش یه وقت حرفی نزن که بدش بیاد یهو دیدی نشد که عوض کنی

برو اموزشگاه خیلی محترمانه بگو نمبتونم با مربی ارتباط بگیرم و یاد بگیرم 

فردا میرم اینو میگم اصلا حس خوبی نداشتم من ارایش کردم اون از اون مذهبیا بود یه ضدافتابم نزده بود

فارغ التحصیل هاگوارتز

یااینکه سعی کن با خودش یکم صمیمی تر بشی بهش یه وقت حرفی نزن که بدش بیاد یهو دیدی نشد که عوض کنی

اصلا توضیح نمیده مثلا سر چاله یل تقاطع میگفت کلاچ بگیر مثلا نمیگفت در چه جاهایی باید کلاچ بگیر خودم همش میپرسیدم ازش

فارغ التحصیل هاگوارتز

اخه مربی بهم گفت همسنا تو بهترن پیرزنا روزا اول اینجورین 

مربیتو عوض کن . مربی من روز اول رفتیم سی متری کاپوت و زد بالا همه چیو نشون داد توضیح داد من یذره شیطون بودم گوش ب حرفش نمیدادم اما اون واقعا خوب بود خیلی اعتماد بنفس میداد بهم واقعا هرچی بلدم از اونه 

هیچ چیز دائمی نیست