2821
2789
عنوان

بارداری؟

94 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها حدودا هشت روز ب موعد مونده بعد این ماه اقدام ب بارداری کردم کلا ترشح دارم این ماه و حالت های دیگ ک بچه ها گفتن احتمالا تهوهمه بارداریه ولی خودم حسش میکنم حالاسوالم اینه ترشح میشه نشانه بارداری باشه یان؟

ترشحاتون رنگ هم داره؟ در کل ترشح از علائم بارداری هست ولی خوب همیشه هم هر ترشحی نشانه بارداری نیست

عزیزم بیشتر بی رنگ و ببقشید مغدرت میخوام کش داره ولی بدون بو گاهی هم مثل سفیده ولی ببقشید هرماه موقع تخمک گذاری اینجوری مبشدم این ماه کلا واژنم خیسه ببقشیدالبته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماه پیش کل علائم رو داشتم اما باردار نبودم این ماه که هیچی ندارم کلا یک بار هم اقدام کردم بعید میدونم بشه اینقدر اعصابم خورده 

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ماه پیش کل علائم رو داشتم اما باردار نبودم این ماه که هیچی ندارم کلا یک بار هم اقدام کردم بعید میدون ...

میگن ماهی ک ب علائم توجهی نداری بارداری میادانشالله این ماه نی نی دالی😍

میگن ماهی ک ب علائم توجهی نداری بارداری میادانشالله این ماه نی نی دالی😍

آخه با یکبار میشه ماه پیش هم دوبار بود کلا 

اینقدر اعصابم خورده که خدامیدونه شوهرم اصلا همکاری نمیکنه

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

آخه با یکبار میشه ماه پیش هم دوبار بود کلا  اینقدر اعصابم خورده که خدامیدونه شوهرم اصلا همکاری ...

اره اگ خدابخوادمیشه من دختر دومیمو فقط بایه بار باردارشدم ولی خب اگ بچه میخوای ازبعدپاک شدنت یک شب درمیون اقدام کن چراشوهرت همکاری نمیکنه؟

اره اگ خدابخوادمیشه من دختر دومیمو فقط بایه بار باردارشدم ولی خب اگ بچه میخوای ازبعدپاک شدنت یک شب د ...

من اولی شش ماه طول کشید دومی ناخواسته باردار شدم نموند 

فقط میخواد اذیت کنه میگه بچه میخوام بعد من باید گرده افشانی کنم کل دوران تخمک گذاری کارم گریه است 

من اولی شش ماه طول کشید دومی ناخواسته باردار شدم نموند  فقط میخواد اذیت کنه میگه بچه میخوام بع ...

ای بابااینجوری ک اذیت میشی بشین باهاش صحبت کن بگو مسخره کردی وقتی میخوای باید ب حرف گوش کنی دیگ

ای بابااینجوری ک اذیت میشی بشین باهاش صحبت کن بگو مسخره کردی وقتی میخوای باید ب حرف گوش کنی دیگ

یعنی ۱۴ ساله زندگیم اینه 😔 میگه من هر وقت بخوام نه تو بگی

یعنی ۱۴ ساله زندگیم اینه 😔 میگه من هر وقت بخوام نه تو بگی

بگو اونو بریزه ت یه ظرفی که تمیزه بگو میخوام بزنم صورتم بعد با سرنگ تزریق کن شاید باردار بشی،،شاید مسخره به نظر بیاد ولی ای یو ای هم همینه حالا تمیز تر

بگو اونو بریزه ت یه ظرفی که تمیزه بگو میخوام بزنم صورتم بعد با سرنگ تزریق کن شاید باردار بشی،،شاید م ...

به خدا حتی اینم گفتم بهش اصلا رابطه نداشته باش فقط همون رو نیاز دارم ولی حرف حرف خودشه کلافه شدم به خدا نزدیک ۴۰ سالم هست آخه دیگه جا ندارم برای این مسخره بازی ها

به خدا حتی اینم گفتم بهش اصلا رابطه نداشته باش فقط همون رو نیاز دارم ولی حرف حرف خودشه کلافه شدم به ...

میدونم چی میگی،،،از نزدیک دیدم همچین مردی و خودش چهلو خورده ای بود بعد ۱۵ سال از ازدواجش می‌گذشت میگفت هنو خودم بچم،،،بعدااا پشیمون میشن 

2824
2823
2791
2779
2792