سلام بچه ها حدودا هشت روز ب موعد مونده بعد این ماه اقدام ب بارداری کردم کلا ترشح دارم این ماه و حالت های دیگ ک بچه ها گفتن احتمالا تهوهمه بارداریه ولی خودم حسش میکنم حالاسوالم اینه ترشح میشه نشانه بارداری باشه یان؟
ترشحاتون رنگ هم داره؟ در کل ترشح از علائم بارداری هست ولی خوب همیشه هم هر ترشحی نشانه بارداری نیست
عزیزم بیشتر بی رنگ و ببقشید مغدرت میخوام کش داره ولی بدون بو گاهی هم مثل سفیده ولی ببقشید هرماه موقع تخمک گذاری اینجوری مبشدم این ماه کلا واژنم خیسه ببقشیدالبته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ۱۴ ساله زندگیم اینه 😔 میگه من هر وقت بخوام نه تو بگی
بگو اونو بریزه ت یه ظرفی که تمیزه بگو میخوام بزنم صورتم بعد با سرنگ تزریق کن شاید باردار بشی،،شاید مسخره به نظر بیاد ولی ای یو ای هم همینه حالا تمیز تر
بگو اونو بریزه ت یه ظرفی که تمیزه بگو میخوام بزنم صورتم بعد با سرنگ تزریق کن شاید باردار بشی،،شاید م ...
به خدا حتی اینم گفتم بهش اصلا رابطه نداشته باش فقط همون رو نیاز دارم ولی حرف حرف خودشه کلافه شدم به خدا نزدیک ۴۰ سالم هست آخه دیگه جا ندارم برای این مسخره بازی ها
❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.