شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 عنوان دلم خیلی گرفتہ 456 بازدید | 54 پست نمیدونم چکارکنم دلم خیلی گرفتہ کسی باطلاق گرفتن نمردہ ولی حالم خیلی بدہ تا چندروز پیش خیلی خوب بودم نمیدونم یھویی چم شد 1402/10/04 | 15:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هر_سقوطی_پایان_نیس عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 14043 خدا بهت آرامش بده. بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4006 عزیزم شاید دلتنگ روزای خوشتون هستید خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 خدا بهت آرامش بده. مممنون ولی دیگ فک نکنم آرامشی برام بمونہ خدا باعث وبانی لعنت کنہ
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12400 مممنون ولی دیگ فک نکنم آرامشی برام بمونہ خدا باعث وبانی لعنت کنہ چراعزیزم صحبت کن دلت اروم بشه خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 عزیزم شاید دلتنگ روزای خوشتون هستید نمیدونم خیلی درحقم بدی کردہ الان فقط دلم پرہ
آرمانیان عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 459 خیلی سخته درک میکنممن چند ماه سخت گذشت برام با اینکه توافقی بود کاربر طلوع هستم
هر_سقوطی_پایان_نیس عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 14043 مممنون ولی دیگ فک نکنم آرامشی برام بمونہ خدا باعث وبانی لعنت کنہ خواهش گل ، میگذره ...تصمیمت برای طلاق قطعیه؟ بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 چراعزیزم صحبت کن دلت اروم بشه این دوماہ اخیر خیلی برام بد بودہ دارم ازشوھرم طلاق میگیرم
بانوکلعوپاتر عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 1901 من هم دیدم هم خوندم آقایون بیشتر از خانمها صدمه میبیننچون ابراز نمیکنن همه فکر میکنن فقط خانمها ضربه میخورن
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 خواهش گل ، میگذره ... تصمیمت برای طلاق قطعیه؟ درخواست طلاق شوھرم دادہ فک نکنم دیگ بتونیم باھم زندگی کنیم
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 خیلی سخته درک میکنم من چند ماه سخت گذشت برام با اینکه توافقی بود انگار دارم کابوس میبینم ھرلحظہ امکان دارہ بیدار شم باورش برام سختہ
شکوھمند مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 231 خواهش گل ، میگذره ... تصمیمت برای طلاق قطعیه؟ ببخشید شما آقا ھستین؟؟
هر_سقوطی_پایان_نیس عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 14043 ببخشید شما آقا ھستین؟؟ نه والا.عزیزم امضامو بخون. بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔