سلام.بچه ها جونم میشه دعا کنید تو این هفته پریود بشم و سالم باشم حالمم خوب بشه😘🙏هر کی دعا کرد صلوات فرستاد اسم و نیتش بگه من شب سوره یاسین برا حاجت روایتون میخونم
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برات سه تا صلوات فرستادم،شما هم به نیت اینکه خدا به ما یه خونه خوب و خوشگل تو شهرمون بده و ازاینجایی که الان هستیم اثاثکشی کنیم و بریم بخون،انشالله همه حاجتروا بشن🌷🌷
السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع) برای خوشبختی منم یه صلوات میفرستی عزیزم
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️