2777
2789
عنوان

اکسم با دوستم ازدواج کرد😐

937 بازدید | 21 پست

بچه ها من چندسال پیش با یه پسری دوست بودم بعد یه دختری هم بود هم دانشگاهیم بود اونم بامن دوست بود ولی من حس خوبی ازش نمیگرفتم هیچ وقت 

بعد چند وقت اومد امار دوست پسرمو از خودم گرفت نمیدونست ماباهم هستیم

بهش گفتم ما با همیم و....اون موقع معذرت خواهی کرد و من فک کردم تموم شده این قضیه بیخیالش شدم

این دختر اینقدر کرم ریخت تا رابطه مارو خراب کرد

بعد رفت با اون پسره دوست شد الان بعد چندسال فهمیدم باهم ازدواج کردن

واقعا خیلی ناراحت شدم😐

از ته دلم ارزو میکنم که یه نفر بیاد و زندگیشو همینطور بهم بریزه

با اینکه چندسال گذشته از اون جریان هنوزم ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا خیلیییی از اینکارا میکنن  فقط اسم پسرا بد دررفته

جالب اینه پسره وقتی کات کردیم اخرین حرفش این بود تقصیر فلانیه بالاخره انتقاممو ازش میگیرم

انتقامش این بود که باهاش ازدواج کنه😐

دوستت کرم ریخته قبول....ولی پسره هم دلش خواسته...وگرنه این همه دختر.عدل باید با رفیقت می‌پرید....قبول کن....اونا گشتن.یکی در حد لیاقت خودشون پیدا کردن.....اینجور آدما بهمدیگه وفادار نمیمونن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

چندین رمان خوندم از این مدلا بعد چند سال پسره عشق اولشو میبینه از اون دختر آب زیر کاهه جدا میشه

تینیجر بودم خیلی ازینا میخوندم

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
رابطه و عشق واقعی رو هیچ کس نمیتونه خراب کنه پس به خاطر آرامش خودت ببخششون و به عنوان یه تجربه ببینش

واقعا الان هیچ حسی به پسره ندارم 

ولی اگه پسره اونو میخاست چرا از اول اومد بامن تو رابطه ؟

هروقت راجب اون دختر حرفی میشد دوست پسرم میگفت دختر خوبی نیست و فلانه و بهمانه و...

چندین رمان خوندم ازسن مدلا بعد چند سال پسره عشق اولشو میبینه از اون دختر آب زیر کاهه جدا میشه تینیج ...

دیگه من سنم به اون مدلا نمیخوره اگه برگرده هم دیگه نمیخامش

فقط خیلی زورم گرفت که این دخترای عوضی که رو زندگی بقیه میان چه شانسم میارن میگیرنشون

در ضمن چندبارم پسره رو دیدم و باهم چشم تو چشم شدیم از اون دختر جدا نشد🤣🤣🤣

واقعا الان هیچ حسی به پسره ندارم  ولی اگه پسره اونو میخاست چرا از اول اومد بامن تو رابطه ؟ هر ...

عزیزم این که چیزی نیست مونده تا بفهمی آدما چقدر میتونن دروغگو و پست باشن فکر نکن همه مثل خودت صادق و بی کلکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز