2777
2789
عنوان

چ سازی برای بچه ها خوبه

1933 بازدید | 28 پست

کسی هست بچشو کلاس موسیقی گذاشته باشه؟؟؟؟؟؟ نمیخوام زیاد سخت باشه 

سنتوز مثلا خیلی سخته، تار و ستار خوبه یا خیلی ساده است تو بزرگسالی هم میتونه یاد بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به علاقه خودش داره . اگه خیلی کوچیکه بچه اولش از ارف شروع میشه تا اشنا بشه . مثل بلز و ... . 

پسر من به فلوت علاقه مند شد . داره ادامه میده، البته فلوت حرفه ای که نقره ای رنگه 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چند سالشه ؟  من دخترم بچه که بود فرستادم بلز و بعدشم فلوت  الانم کالیمبا خودش دوست داشت ...

10، میترسم بزارم سنتور زود جا بزنه خیلی سخته سنتور، هزینش هم بالاست ماهی 1 میلیون

سلام پسر من از ۴ سالگی ویولون رفت میگفتن سخته ولی پسرم خوب یاد گرفت ماشالله،ولی اگر میخوای راحت باشه تنبک بفرست ،تار و سه تار راحت نیست واسه بچه،اتفاقا سنتور راحت تر از ایناس،ما خانوادگی همه نوازنده ایم دف و سنتور و ضرب و کمانچه و تار و ویولون....

بهترینش اگر میخوای راحت باشه تنبک

سلام پسر من از ۴ سالگی ویولون رفت میگفتن سخته ولی پسرم خوب یاد گرفت ماشالله،ولی اگر میخوای راحت باشه ...

چ خوب ویولون خیلی خوبه، هنوزم ادامه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من خودم سنتور رغتم یه مقدار ولش کردم راحت نیست بنطزم ستتورم دارم الات، ولی میترسم 

سلام پسر من از ۴ سالگی ویولون رفت میگفتن سخته ولی پسرم خوب یاد گرفت ماشالله،ولی اگر میخوای راحت باشه ...

تنبک خیلی خوبع ها ولی یجوریه، بنطرم تو هر سنی میشه تنبک و هنگدرام و یاد گرفت، یکم اصولی تر و پایه ای تر میخوام باشه 

10 سالشا، چ جالب همه میخوان برن فلوت 

فلوت جزو سازهای پایه برای یادگیری نت و ریتم هست . 

ابتدا ارف ( بلز) سپس فلوت و بعد هم انتخاب ساز منتخب رَوَندِ آموزش موسیقی به کودکان هست . فرزند شما ۱۰ ساله است و میتونه بدون پشت سر گذاشتن فلوت ساز مورد علاقه اش رو انتخاب کنه . قبل از هزینه کردن و خرید ساز بچه رو ببرید تا سازهای مد نظرش رو لمس کنه و کمی باهاشون بنوازه . 

دختر من ۶ ساله است و پیانو میزنه .. اما انتخاب اولش ساکسیفون بود.. که متوجه شد علاقه ی واقعیش پیانو هست . به همین دلیل حتما قبل از خرید ساز با استاد فرزندتون استعداد و علاقه ی بچه رو بسنجید