2777
2789
عنوان

پسوریازیس

381 بازدید | 32 پست

کسی هست پسوریازیس داشته باشه و از یه دکتر یا دارو نتیجه گرفته باشه؟؟؟لطفا اگر میشناسید معرفی کنید خیلی لازم دارم هرچقدر دکتر و دارو امتحان میکنم جواب نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمشو شنیدم چه جوریه علاعمش؟

پوستت پوسته پوسته میشه و وقتی خیلی خشک باشه زخم میشه مثل بریدگی و خون میاد التهاب و قرمزی و اینا 

تو بعضی کیسا خارشم داره 

من تو نی نی سایت خداخیرش بده دیدم ی نفر گفته بتامتازون و ان ان و وازلین بزن خوب میشی زدم و فوری خوب شدم

رفتم خونم اسماشونو دقیق میگمت

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
سلام بله من درگیرش هستم پسوریازیس خوب نمیشه ولی کنترل میشه دکتر ماندانا مصطفایی که مطبش توی تهرانپار ...

آره میدونم خوب نمیشه اصلا فقط باید کنترل شه متاسفانه من دکترایی که میرفتم خیلی دیر تشخیصش دادن و فکر میکردن اگزماست دارو ها اثر خوبی نداشت واسه همین دنبال کسی میگشتم که از یه دکتر واقعا جواب گرفته باشه 

مرسی از راهنماییت💙

اخهذبخث فورا خوب شدن نیست، به محض اینکه نزنی برنیکرده

ن واس من برنگشت

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز