2821
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست
تزریق آمپول هم. داری ب شکم وپا؟

آره سینورا استفاده میکنم اون اولا خیلی جواب داد ولی دکتر دوز و عوض کرد دیگه جواب نداد باز همون دوز قبلیو میزنم ولی دیگه تاثیری نداره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بتامتازون.کرم ان ان.وازلین ایروکس

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من تو نی نی سایت خداخیرش بده دیدم ی نفر گفته بتامتازون و ان ان و وازلین بزن خوب میشی زدم و فوری خوب ...

مرسی ولی همه اونارو استفاده کردم میره ولی بعد یه مدت برمیگرده شدید تر از قبل چون بتامتازون کورتون داره

آره سینورا استفاده میکنم اون اولا خیلی جواب داد ولی دکتر دوز و عوض کرد دیگه جواب نداد باز همون دوز ق ...

پدر من میزنه حتما پیگیری کن دیر بدادش رسید وتشخیص دادن الان شده کورن رودهاش التهاب پیدا کرده وزخم شده هفته ی دوبار تعریف میکنه

کجای بدنتون دیگه هست

هیچ جا فقط همین انگشتانه داره پیشروی میکنه به کف دست قبلا وقتی تازه مبتلا شده بودم خیلی کم بود طوری ک زیاد مشخص نبود اما خب دکتر داروهای اشتباه تجویز کرد و بدتر شدم

من خواهرم داره.دچندیندستله. فقط با دارو کنترل میشه..باید دکتر روماتولوژیذبری. سرچ بزن ببین شهرتون کدوم دکتر تخصص شو داره. با چندتا قرص کنترل میشه بعضی وقت ها هم با آمپول...اصلا به پماد و کرم هم احتیاجی نیست.

این بیماری مربوط به سیستم ایمنی هست نه پوست

هیچ جا فقط همین انگشتانه داره پیشروی میکنه به کف دست قبلا وقتی تازه مبتلا شده بودم خیلی کم بود طوری ...

واسه من لای باسنمه بدبختی نمیتونم بشیم گوشتم از وسط باز میشه بخام بشینم

پدر من میزنه حتما پیگیری کن دیر بدادش رسید وتشخیص دادن الان شده کورن رودهاش التهاب پیدا کرده وزخم شد ...

آره از همون میترسم💔متاسفانه الان کنکورم دارم استرس زیادم واسش خوب نیست ولی واقعا دیگه سردرگم شدم نمیدونم چکار کنم تو هر شهری که فکرش و بکنید دکتر رفتم

من خواهرم داره.دچندیندستله. فقط با دارو کنترل میشه..باید دکتر روماتولوژیذبری. سرچ بزن ببین شهرتون کد ...

مرسی آره حتما میرم این و تا حالا امتحان نکرده بودم فقط پیش متخصصای بیماری پوستی و پوست رفته بودم

مرسی آره حتما میرم این و تا حالا امتحان نکرده بودم فقط پیش متخصصای بیماری پوستی و پوست رفته بودم

خواهر منم چندین سال دکترهای پوستی رفت..فقط باید پیش این متخصص بری...اونم وقتی فهمیدیم که زن همکار شوهرم این مریضی و داشت و بخاطرش دتهران رفت

خواهر منم چندین سال دکترهای پوستی رفت..فقط باید پیش این متخصص بری...اونم وقتی فهمیدیم که زن همکار شو ...

میشه نشونی همین دکتر خواهرتونو بدید متاسفانه دیگه اصلا به دکترا اعتماد ندارم فقط یه دکتر میخوام که یه نفر با تجویز بهتر شده باشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز