2777
2789
عنوان

خواهرا کمک این داداشتون کنید

539 بازدید | 65 پست

۲۱سالمه...توی دانشگاه کسی رو دیدم دلم گیرش شده و اون اصلا خبر نداره...روم نیس برم تو روش بگم...فقط و فقط میخوام قلبشو بدست بیارم...بنظرتون چکار کنم . کمک این داداشتون کنید بگید چکار کنم ... اگه این داستان درست بشه بخیر و خوشی بجای‌ تک تکتون فقرای شهرمون رو غذا میدم و از خدا میخوام به آرزوهاتون برسونتون

https://harfeto.timefriend.net/17041457413646

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری این جمعیت رو غذا میدی فرزندم🥴

هی جلوش سبز شو جزوه هاشو بنداز😁😁بعد کمک کن جمعشون کنی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

سنت کمه اول ببین خودت میشناسی؟ یه بررسی کن

ببین طرف کیه ایا عاشق تصورات ذهنی خودت شدی از اون خانوم یا حسنی داره اخلاقیات و روحیات مهمترین هستند... 

یکم زمان بده بخودت 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
رگ پرویی هم دارم بیشتر مواقع...اون تو دانشگاه همش پیش دوستاشه جلو اونا نمیشه هیچ جوره

شماره که داره 

بهش پیام بده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مرد رو در رو میگه حرفشو ، ، میترسم دعا کنیم برات ، اون دختر بیچاره چه گناهی کرده 🤣 ، بیخیال فصل امتحانات ه بشینید درستون رو بخونید،

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

چه داداش لارجی😂

شوخی کردم . ولی نا محسوس اول باید چک کنی ک آیا رل نامزد با همسر یا کراش نداشته باشه . بعد اروم اروم تو چشمش باشی و توی کلاسا اطرافش بپلکی . تیپ های خفن دختر کش بزنی و مودب و مردونه رفتار کنی . 

مثل بچه آدمیزاد درستو بخونی ولی نچسب نباشیو با اینکه درسخونی به همه تقلب برسونی😂

چنان عاشقت میشه ک ... البته اگه عشق نداشته باشه😂

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

اگه شغل وشرایطش راداری بهش نزدیک شو کم کم بهش محبت کن تا مهرت ب دلش بیوفته.محبت منظورم اینه ک تو بحث کارای دانشگاه کمک کنی یا تاجایی برسونیش یا ی ناهار دانشجویی مهمونش کنی لازمه اش اینه ارتباط بگیری باهاش

زاگرس نشین عاشق بیه گه گه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد