2777
2789

سلام دوستان ما قرار هفته آینده اگع قسمت بشه با همسرم و خانواده همکارش که دوست خیلی صمیمی هم هستن بریم مشهد

ما چند وقت پیش هم رفتیم مسافرت باهم ولی من اصلا از طرز رفتار و برخورد دختره خوشم نیومد حس کردم خیلی مغرور

وقتی تنها بودیم اصلا حرف نمیزد ولی وقتی همسرامون بودن خیلی خوب میشد

و دفعه اول بود همو میدیم 

ولی من مثل اون نیستم وقتی شوهرش بود معذب بودم و کمتر حرف میزدم

و همسرامون هم خیلی اصرار دارند که ما صمیمی بشیم و اون خودش و خوب جلوه داده و الان ادم بده و مغرور من شدم و خودم از این قضیه خیلی ناراحتم

مشکل من اینه که حس میکنم تو جمع غریبه نمیتونم نظر بدم درحالی که خونمون اینجوری نیستم و همع چی خوبه 

الان بنظرتون چطوری رفتار کنم و در مورد چی صحبت کنم که مشکلی پیش نیاد واقعا خودمم عذاب میکشم میبینم اون راحته ولی من معذبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اصراری به مسافرت رفتن با هم دارین

همسرامون اصرار دارند ماهم صمیمی بشیم اونا از بچگی با هم بودن هر چی هم میگیم خودتون رفاقت داشته باشید ما مشکلی نداریم گوش نمیدن 

در مورد بعضی غذاها و نحوه پخت 

در مورد مکانهای دیدنی ایران که رفتید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
پیش پسراشون اخه😂بعد این دختره درمورد هر چی صحبت میکنیم بعدا پیش شوهرش میگه 

خخ نه خب بد میشه 

همسرمنم یه دوستی داره باهم رفت آمد میکنیم متاهلم نا در مورد خونواده شوهر میخرفیم🤣خیلی دختر پایه ایه

پیش پسراشون اخه😂بعد این دختره درمورد هر چی صحبت میکنیم بعدا پیش شوهرش میگه 

چه آدمه بدیه 

توهم اصلا باهاش حرف نزن حتی وقتی خوب میشه 

وبه شوهرت واقعیت روبگو 

بگوجریان اینه

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

خیلی خوبه پایه باشه.این از این دخترای نچسب اصلا خوشم ازش نمیاد 

توهم مثل خودش باش

وقتی تنهایی باهوشی ور برو

مثلا زنگ بزن با کسی حرف بزن بگو بخند،خاطره تعریف کن پیش شوهراتون باهاش بحرف

چه آدمه بدیه  توهم اصلا باهاش حرف نزن حتی وقتی خوب میشه  وبه شوهرت واقعیت روبگو  ب ...

بعد سری پیش که رفتیم من تو ماشین و جاده نمیتونم چیزی بخورم خیلی کم خوراکی خوردم بعد این دفعه گفته هر کدوم با ماشین خودمون بریم خانوم فلانی اون دفعه چیزی نخورده خجالت می کشه درحالی که من بهش گفتم تو ماشین چیزی بخورم اذیت میشم