2777
2789
عنوان

من

56 بازدید | 4 پست

بخاطر کرونا نتونستم عروسی بگیرم

عقدمم انچندان تعریفی نداشت و تو خونه بود

چند روز پیش عقد دوست شوهرم بودیم ک تو تالار بود و واقعا قشنگ‌ بود

از لحظه ی اولی ک عروس و دوماد اومدن تو ی بغض افتاد تو گلوم

اونروز فهمیدم حسرت عروسی ب دلمه...همیشه فک میکردم حسرتی ندارم...ولی دیدم ن حسرتش رو دلمه

بعد ۵ سال با ی بچه دوساله هم نمیشه مراسم گرف...فرمالیته رفتم و لباس عروس پوشیدم و عکس گرفتم ولی حسرت اینکه تو تالار با دوستام برقصم و برام دست بزنن رو دلمه...حسرت اینکه برام کل بزنن و موقع رقص بهم شاباش بدن رو‌دلمهه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

کاش صبر کرده بودم تا کرونا تموم بشه بعد با عروسی میومدم سر خونه زندگیم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سالگرد ازدواج مفصل بگیر

فامیلای شوهرم ادما مسخره کنی هستن

میدونم مسخره میکنن و پشتم حرف میزنن