2821
2789
عنوان

پول تو جیبی

316 بازدید | 18 پست

دختر یا پسر خانمهای ۲۰ ساله ماهی چقدر پول تو جیبی از پدر مادرتون میگیرید؟

میخوام بدونم هزینه هاتون چقدره؟ کلا به چه شکل پول میگیرین از خانواده 

به عنوان یه والد سوال میپرسم وگرنه خودم ۴۰ سالمه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من پول تو جیبی در حد اینکه بخوام خوراکی یا فست فودی چیزی سفارش بدم میگرفتم 

سلیقه منو بابام واسه لباس انتخاب کردن یکیه واس همین خودش می‌رفت بازار واسم میگرفت حتی لباس زیرمم خودش می گرفت 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
من پول تو جیبی در حد اینکه بخوام خوراکی یا فست فودی چیزی سفارش بدم میگرفتم  سلیقه منو بابام وا ...

چه بابای با حال و مهربونی 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم بعنوان یه والد دخترم ۱۸سالشه۴۰۰پول تو جیبیش،۱۵۰۰کلاس زبانش،۱تومن شهریه کلاس کنکورش،۵۰۰باشگاهش پوشاکش هم جداست 🤧😁😁😁پول سرویس و بقیه مخلفاتش هم یادم نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ای که ۲۰ سالشه و هنوز پول تو جیبی میگیره،پس هنوز بزرگ نشده و تا بزرگ شدن راه زیادی رو باید طی کنه،البته نظر شخصی من اینه.

چون اگه بعدا بخواد کار کنه و موفق شه،نمیتونه هدف گذاری کنه و همیشه دنبال راه ترین راه میگرده و تلاشی برای آینده ش نمیکنه.

اگر یک مادرید لطفا لطفا تشویقش کنید برای اینکه مستقل باشه! پول توی جیبی گرفتن اصلا کار خوبی نیست.

اینکه بقیه برای خریدن آرزو و هدفات بهت نرخ بده  و توی رسیدن محدود باشی. 

بذارید بزرگ شه و دستش توی جیب خودش باشه!

با اینکه خودم ۱۸ سالمه ولی چند ساله دستم توی چیب خودمه و بنظرم این بهترین حس دنیا میتونه باشه تشویق کنید که تجربه کنند🩶

بچه ای که ۲۰ سالشه و هنوز پول تو جیبی میگیره،پس هنوز بزرگ نشده و تا بزرگ شدن راه زیادی رو باید طی کن ...

چکار میکنی عزیزم شغلت چیه به درست لطمه نمیزنه؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بچه ای که ۲۰ سالشه و هنوز پول تو جیبی میگیره،پس هنوز بزرگ نشده و تا بزرگ شدن راه زیادی رو باید طی کن ...

گاهی اوقات تدریس خصوصی میکنه یا میره اسنپ ولی خوب دانشجو هست و هزینه هایی داره 

البته بیشتر پولی که بهش میدیم رو خرج خونه میکنه 

خودشم درخواست نمیکنه خودم میزنم به کارتش 

نه عزیزم رشته‌ی من تجربی بود . با اینکه سخت بود رسوندن ولی رسوندم و تا چند ماه دیگه برند لباسم رو ا ...

موفق باشین عزیزم

نه عزیزم رشته‌ی من تجربی بود . با اینکه سخت بود رسوندن ولی رسوندم و تا چند ماه دیگه برند لباسم رو ا ...

موفق باشی عزیزم سرمایه اولیه ات رو از کجا جور کردی؟درس ها سنگینن چطور میشه هم درس رو کنکوری خوند هم بیرون کار کرد؟چکار میکنی؟

میدونم،به هرحال گفتم عزیزم.  افرین به جنمش🩶

به نظرت شما که هم سن هستی با پسرم چه جوری تشویقش کنم بیشتر به فکر درآمد باشه .میگم بحث مالی برام اصلا مطرح نیست فقط دلم میخاد رو پای خودش باشه

موفق باشی عزیزم سرمایه اولیه ات رو از کجا جور کردی؟درس ها سنگینن چطور میشه هم درس رو کنکوری خوند هم ...

دغدغه منم همینه بهش اصرار کنم برای اینکه درآمد خودشو داشته باشه بعد از درس و دانشگاهش بمونه وافعا موندم چکار کنم‌

دغدغه منم همینه بهش اصرار کنم برای اینکه درآمد خودشو داشته باشه بعد از درس و دانشگاهش بمونه وافعا مو ...

این دغدغه های مادرانه که همیشه هست نگران نباش خودش حتما بیشتر به فکره عزیزم انشاالله همه بچه ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن شما تلاشتو کردی دیگه وقتشه خودش راهشو پیدا کنه

2790
2823
2791
2779
2792