2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 18 پست
این دغدغه های مادرانه که همیشه هست نگران نباش خودش حتما بیشتر به فکره عزیزم انشاالله همه بچه ها خوشب ...

ممنون عزیزم چقدر خوبه که شما منو درک میکنید 

دختر شما هم تک فرزنده؟

آخه پسر من تک هست و به خاطر همین پدرش بیشتر از چیزی که باید بهش پول تو جیبی میده و نگرانم بابت این موضوع 

البته بچه فهمیده ای هست و بیشترش رو خرید خونه میکنه 

اما میگم نکنه جوری بشه که فکر کار نباشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ممنون عزیزم چقدر خوبه که شما منو درک میکنید  دختر شما هم تک فرزنده؟ آخه پسر من تک هست و به خا ...

خدا نگهدارش باشه بلاخره حال یه مادر رو یه مادر دیگه میفهمه 

نه عزیزم من دوتا دارم بزرگه۱۸سالشه راستش نگرانی ها طبیعی هست مخصوصا با شرایط اقتصادی ما ولی بسپار به خدا و انگیزه خودش شما فقط همراه و همدلش باشید چقدر خوبه که مردونه بارش اوردید بلاخره مسئولیت درآمد خودش لاقل داشته باشه مجبوره بفکر باشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگهدارش باشه بلاخره حال یه مادر رو یه مادر دیگه میفهمه  نه عزیزم من دوتا دارم بزرگه۱۸سا ...

ممنون عزیزم 

خدا بچه هاتونو حفظ کنه و سلامت و موفق باشن ❤️❤️

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ممنون عزیزم  خدا بچه هاتونو حفظ کنه و سلامت و موفق باشن ❤️❤️

فدات همچنین عزیزان شما رو🌸

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز