2777
2789
عنوان

این بلاگرها😱😱😱😱🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 25 پست
همه افرادی که مخالفن، نشستن و کامل رصد کردند اون پیج رو ... به نظرم جنبه بصری اش رادوست دارند ولی ن ...

یعنی به نظر شما مشکل از خود بلاگره و نباید چیزی به اشتراک بذاره ؟یا مشکل از ناآگاهی مخاطبه؟

یعنی به نظر شما مشکل از خود بلاگره و نباید چیزی به اشتراک بذاره ؟یا مشکل از ناآگاهی مخاطبه؟

من کلا با کسب و کار بلاگرها مشکلی ندارم...

دوربینم روی مخاطبین و فالورهاست ...

دنیای مجازی این امکان را داده که ما پیج خودمون را داشته باشیم...

اینستاگرام، یوتیوب و فیسبوک و حتی نی نی سایت...

یه محیط امکانش را داده که ما آنفالو کنیم و یه محیط مثل نی نی سایت امکانش را نداده ولی ما تو ذهن مون برخی را فالو کردیم و برخی را آنفالو...

دسته بندی بازدیدکنندگان هر پیجی به صورت زیر هستش :

۱) آنفالو = من این پیج را دوست ندارم و دنبال نمیکنم

۲) فالو :

۱. فالو کردم چون با این پیج هم نظرم و خوشم میاد(ادمین و فالور در کنار هم لذت میبرند)

۲. فالو کردم با اینکه تو برخی نظرات مخالفیم ولی دوست دارم بفهمم نظرات مخالف من چی هستش شاید من اشتباه بکنم ...شایدم اشتباه نمیکنم و باعث بشه نظرات خودم مستحکم تر بشه (شخص منعطف و در حال یادگیری)

۳. فالو کردم با اینکه از طرف خوشم نمیاد، صرفا چون میخوام بفهمم چیکار میکنه(شخص فضول😂  😐)

۴.فالو کردم با اینکه از طرف خوشم نمیاد چون دارایی هاش را من ندارم و برم ببینم چی پست میکنه و بهش انرژی منفی بدم که حالم خوب بشه

(شخص آسیب دیده و دارای اختلالات روحی که نیاز به برون ریزی داره و از اینکه حال بقیه را بگیره حالش مقطعی خوب میشه)

۵. فالو کردم با اینکه از طرف خوشم نمیاد و میدونم از من داشته هاش بیشتر نیست، ولی چشم دیدن داشته هاش را ندارم و میخوام فقط من در دنیا،اون موارد را داشته باشم‌😃

(شخص تنگ نظر)

۶.....

باید دید ما کدوم هستیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفها که گفتی فقط گفتنش زیباست

یهو به خودت میای میبینی داری جز به جز زندگیتو باهاشون مقایسه میکنی و حتی نمیتونی ۱ درصد زندگیت شبیهشون باشه و اون راحتی که اونا دارن رو تو تجربه کنی.

در ضمن کلا برای بلاگر بودن باید یه خصیصه مشترک داشته باشی تجمللللل و مصرف گرایی و اسراف در هر موردی

تو زندگی واقعی ما آدمایی هستن که حالا چه بادآورده چه با زحمت به ثروت رسیدن ولی واقعا کدومشوووون انقدر اهل تجملات بیخود هستن؟در اطرافیان من خیلی آدمای پولدار هستن که واقعا واقعا سبک زندگیشون مثل ما آدمای متدسطه.

مثلا تولد بچه شون تولد خانوادگیه ساده ست (حالا هدیه ش ممکنه طلا یا آیفون و... باشه)ولی منظورم نحوه برگزاری جشنه

حالا اینا تولد بچه هاشون کشتی اجاره میکنن هزاران میز فینگر فود میچینن و رو دریاچه جشن میگیرن.

من کلا با کسب و کار بلاگرها مشکلی ندارم... دوربینم روی مخاطبین و فالورهاست ... دنیای مجازی ا ...

متن فوق را برای جایی قبلا نوشته بودم و اماده داشتم.تعجب نکنین یهویی پست کردم.کپی و پیست بود😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کاربر ۰۰۱۰ مثلا 

چرا فالو زیاد داره تو سایت ؟

چون ملت دوست دارند برن برون ریزی کنن ...

جالبه که هر جی بخوان بهش میگن ولی انتظار دارند استارتر چیزی نگه ...

به نظرم اکثر فالورهای ایرانی از دسته دارای اختلالات هستند.

این حرفها که گفتی فقط گفتنش زیباست یهو به خودت میای میبینی داری جز به جز زندگیتو باهاشون مقایسه میک ...

منم منظورم از بلاگرهای فیک همونایی بود که مثلا تولد های بیش از اندازه لاکچری و یا سناریو های عاشقانه غیرواقعی تولید میکنن

ولی اگه منظور از تجمل مثلا سفر های زیاد رفتن و یا لباس های مارک خریدن و یا پرواز بیزنس و ایناس؛ با اینا مشکلی ندارم و به نظرم بیشتر رفاهه تا اسراف 

و درمورد اینکه آدم خودش رو مقایسه کنه اتفاقا بعضی جاها بد نمیدونمش که اتفاقا آدم بفهمه که میتونه جور دیگه ای هم زندگی کنه و براش تلاش کنه؛ اگه میگین که هرچقدر هم تلاش کنه بهش نمیرسه و دیدن این تصاویر باعث آزارش میشه ، اون موقع میتونه نبینه

ولی همونطور که گفتم به نظرم این حالت اذیت شدن از دیدن افراد بهتر از خود( به جای تلاش برای بهتر شدن) و مقایسه گری و خود خوری بیشتر از خودساخته نبودن و آگاهی نداشتن مخاطب میاد و من راه حلشو در حذف بلاگرا نمیبینم چون همیشه این حالت رو دارن و با حذف ندیدن آدم های بهتر از خودشون فقط صورت مسئله رو پاک میکنن که باز ی روز از ی جای دیگه میزنه بیرون

من کلا با کسب و کار بلاگرها مشکلی ندارم... دوربینم روی مخاطبین و فالورهاست ... دنیای مجازی ا ...

خیلی با حرفات موافقم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

البته من بیشتر میخواستم بگم مثلا بعضی بلاگرها تأثیر های منفیشون خیلی بیشتر از مثبت و یا خنثی هست و به نظرتون چند درصدشون اینطورین؟( البته گفتم باید اینکه مخاطب هم آگاه باشه رو در نظر بگیریم) ولی اینکه کاملا درسته که خوشمون نیاد باید دنبال نکنیم ولی من بیشتر منظورم روی تأثیری که میذارن هست

خیلی با حرفات موافقم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 البته من بیشتر میخواستم بگم مثلا بعضی بلاگ ...

بله نگاه شما تاثیرگذاری شون بود که من چون نگاه نکردم صاحب نظر نیستم .

کاربر ۰۰۱۰ مثلا  چرا فالو زیاد داره تو سایت ؟ چون ملت دوست دارند برن برون ریزی کنن ... جالبه ...

به نظرم خیلی حرف کلی ای هست

و به علاوه به نظرم اکثر آدم ها دارای اختلال هستن ( حالا کم و زیاد داره)

و با اینکه به طور کلی بگیم درصد اختلال در بلاگر ها بیشتره موافق نیستم حتی به نظرم آدم باید ی حداقل آرامش روانی داشته باشه که بتونه مستمر ی کاری رو انجام بده ( چون از هرچیزی که عکس بگیره یا تولید محتوا کنه به هرحال زحمت و ممارست خودشو میخواد)

به نظرم خیلی حرف کلی ای هست و به علاوه به نظرم اکثر آدم ها دارای اختلال هستن ( حالا کم و زیاد داره) ...

نگاه تون خیلی جالبه و به نظرم امشب با کاربر فرهیخته ای دارم صحبت میکنم 👏👏👏

خیلی قشنگ دارید تحلیل میکنین