دوست دارم نظرتون رو درمورد بلاگر ها و بلاگری بدونم؛خیلیا موافقشون نیستن و دلیلشون هم اینه که عموما زندگی فیکی رو به نمایش میذارن و خیلی هم تجملاتی هستن که درست نیست و اینا
من خودم نظرم اینه که با کلیتش که یکی روزمرگی و بخش های شاد زندگیش رو به اشتراک بذاره و محتوای فان و یا آموزشی بذاره یا از سفراش بذاره رو خوشم میاد و حتی اینکه از جاهای لاکچری ای که میره عکس بذاره مخالف نیستم ( و با اینکه ازش پول هم در بیاره مشکلی ندارم)چون بااینکه مخصوصا کشور ما مردم فشار اقتصادی بالایی رو تحمل میکنن ولی به شخصه خودم وقتی این چیزا رو میبینم حداقل انگار یکم میتونم آرزوهام رو واقعی تر ببینم( حالا چه بهشون برسم چه نه) و قطعا نمیگم که باید در کنار خوشی هاشون ناراحتی هاشونم به اشتراک بذارن چون مخاطب هدفش مثلا از توی اینستاگرام اومدن اعصاب خوردی بیشتر که نیست!!
اما مشکل اونجاست که بلاگرها برای ویو و فالور بیشتر دست به سناریو های ساختگی و اغراق آمیز بزنن و یا تمام تصاویری که از زندگیشون پخش میکنن بلا استثنا لاکچری طور و اینا باشه و یا حتی اشاره ای به اینکه اینها بخشی از زندگیمونه نکنن بلکه ادعای اینکه ما همیشه شادیم و یا لاکچری ایم و اینا رو هم بکنن!!! و یه جورایی انگار حتی شادی هاشونم از فاز واقعی بودن خارج بشه ؛ اون موقع دیگه خیلی بدم میاد و البته اگه کل محتوایی که تولید میکنن فقط از خوش گذرونی و اینا باشه و مثلا هیچ کار مفیدی مثل کتاب خوندن و ورزش کردن هم نداشته باشن من دوست ندارم دنبالشون کنم ولی باز شاید مخاطب خودش رو داشته باشه و من منظورم این بلاگرا که نیست ؛ اینا صرفا سلیقه من ، نیستن اما با اون بلاگرهایی که گفتم به طور کلی مخالفم
و به نظرم خود مخاطب هم باید این موضوع رو در نظر داشته باشه که داره بهترین بخش های زندگی افراد رو میبینه و ناآگاهانه با چیزهایی که میبینه رفتار نکنه و در ذهن خودش تعمیم های بیجا نده وگرنه خیلی از تأثیرات بدی که مثلا از فضا های اجتماعی بر افراد گذاشته میشه به نظرم مقصر بیشتر خود فرده که آگاهی نداره وگرنه اگه فضای مجازی هم نباشه مردم در کوچه و خیابون و مهمونی هم بهترین خودشونن و نمیسه بهشون اعتراض کرد که چرا بدبختیتون رو به نمایش نمیذارین و اگه اون فرد آگاه نباشه همون افراد هم میتونن باعث ناآرامی ذهنیش بشن
و من خودم با درنظر گرفتن آگاهی حداقلی مخاطب، از بین بلاگرهایی که حدودا در اینستا دیدم ؛ میتونم بگم مثلا با ۵۰، ۶۰ درصدشون مشکلی ندارم( البته قطعا همشون سلیقه من نیستن اما جزو اونایی که گفتم به نظرم به طور کلی اشتباهن هم نیستن)
چقدر طولانی شد😅
ولی بعضی ها با همه بلاگر ها انگار صد در صد مخالفن و من خیلی متوجه این قضیه نمیشم
حالا سؤالم از شما اینه که به نظرتون همه بلاگر ها کلا وجودشون اشتباهه و یا اینطور نیست؟ و به نظرتون مثلا حدودا چند درصدشون ضرر خاصی ندارن و باهاشون مشکلی ندارین؟( البته همشون نباید لزوما جزو سلیقه شما هم باشن)
لطفا دلیلتون رو هم بگین و اگه از بلاگرهایی که میگین مثال هم بزنین خیلی بهتره 🙏🏻