2789
عنوان

بیاین بیاین

109 بازدید | 23 پست

۷ ساله شهر غریبم هیچکسو ندارم ن فامیل ن دوست 

چون نمیتونم اعتماد کنم تو این ۷ سال با کسی هم دوست نشدم 

ولی الان با یکی دوست شدم نمیدونم حس میکنم خوبه میشه اعتماد کرد ولی باز با ترس فردا میخوام برم خونش 

حالا اگه رفتم باید چیزی ببرم یا دست خالی برم

کاربره قدیمی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تازه باهاش دوست شدم یبار دیدمش یه بارم زنگ زدیم

اها خب برای بار اول داری میری یه شیرینی یا میوه کلا دست پر باشی بهتره

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
حالا کامل کامل هم اعتماد نکن همه زیر و روی زندگیت نریز رو دایره براش.

اونارو که نمیگم ولی میترسم برم خونشون یهو باچند نفر بریزن سرم نمیدونم اینجور فکرا میکنم میترسم

کاربره قدیمی ام

فامیلای من نه،ولی فامیلای زنم هفته ای یکی از باجاناقها برادر خانوم،میاین هر کدومشونم دو روز میمونن میرن خونه خرابم کردن من فقط برای اینا کار میکنم،خدا نثلشونو منقرض کنه آمین

نه چون اونجوری نشناختم میخام برم  یعنی ۹۹ درصد مطمئنم ولی خب باز نمیشه اعتماد کرد

بنظرم زیادی سخت میگیری.به هر حال بدون اطلاع همسرت نرو.و همینکه رسیدی خونشون و سلام و احوالپرسی کردی فورا بگو به شوهرم اطلاع بدم ک اینجام.اینطوری خیالتم راحت تره.

خوش بگذره وان شاالله  دوستای خوبی برا هم بشین ،تا تو هم از تنهایی در بیای.دوست خوب نعمته

بنظرم زیادی سخت میگیری.به هر حال بدون اطلاع همسرت نرو.و همینکه رسیدی خونشون و سلام و احوالپرسی کردی ...

اره بشوهرم گفتم بیا مارو ببر خونه رو یادبگیر اگه برنگشتیم بدونی کجام 

شوهرم میگفت برو نترس ترس نداره ولی انقد گفتم یکم بعد اینکه رفتم زنگ زده بود میگفت زنده این😂😂😂

رفتم اومدم خیلی خوبه انشالله ک بتونیم دوستای خوبی باشیم

کاربره قدیمی ام