2777
2789
عنوان

بیاین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
خیلیم عالی.خوش باشین.احتیاط زیادی آزار دهنده است

والا نمیدونم چرا میترسم صب پاشده بودم فک میکردم نمیدونستم اصلا دلیل ترسم چیه ولی میترسیدم 🤦🏻‍♀️

مرسی گلم

کاربره قدیمی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ادما تو زندگیشون یه دوست واقعی و با خلوص نیت پیدا کنه که ادم و فقط فقط فقط برا خودش بخواد نه پول و خونه رندگیش و ماشین 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
کاش ادما تو زندگیشون یه دوست واقعی و با خلوص نیت پیدا کنه که ادم و فقط فقط فقط برا خودش بخواد نه پول ...

دقیقا من دارم همچین دوستی ولی ازش دورم 

بعدم من اصلا ارتباط عمومی خوبی ندارم اصلا نمیدونم چیا بگم همش ساکت میشینم براهمین دوست اینا ندارم

کاربره قدیمی ام
دقیقا من دارم همچین دوستی ولی ازش دورم  بعدم من اصلا ارتباط عمومی خوبی ندارم اصلا نمیدونم چیا ...

این همه موضوع،آشپزی،بچه داری،علاقه ب کتاب و گل .از حرف زدن نترس حرف حرف میاره.از مسافرتا بگو و خلاصه از هر دری سخنی

دقیقا من دارم همچین دوستی ولی ازش دورم  بعدم من اصلا ارتباط عمومی خوبی ندارم اصلا نمیدونم چیا ...

یه دوست خوب داری که اونم دوره چقدر بده ،،من خودم هم از اون دسته ادمایی هستم که دیر ارتباط میگیرم یعنی میتونم ولی به خاطر اخلاق خاصی که دارم با کسی صمیمی نمیشم میدونی این دوره کسی دیگه صادق نیست اکر با کسی ارتباط بگیری زود میخواد از زندگیت سر در بیاره راستش من خودم دلم میخواد یه دوست خوب داشته باشم کاری نداشته باشه من خونه دارم یا نه ماشینمون چیه ،،داهل خونم چه وسایلی دارم شیک هست یا نه ببین یه حورایی براش مهم نباشه چون من خودم همین شکلی هستم اون دپستی و صمیمیته مهمه که متاسفانه تو این زمانه پیدا نمیشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
یه دوست خوب داری که اونم دوره چقدر بده ،،من خودم هم از اون دسته ادمایی هستم که دیر ارتباط میگیرم یعن ...

اره واقعا منم دنبال همچین آدمی ام 

منم راستش به اینچیزا دقت نمیکنم مثلا خیلیا رو دیدم میریم خونه کسی مثلا میان تعریف میکنن مثلا میگن فرشاشو دیدی اینجوری بود یا قیافه طرف این بود خونش اونجوری بود 

ولی واقعا من برم خونه کسی بیان بپرسن مثلا چنتا فرش داشت یا مثلا فرشش چه رنگی بود بخدا اصلا نمیفهمم واقعا به اینچیزا دقت نمیکنم مهم طرفه

ولی خب دیگه هرکی یجوره نمیشه اعتماد کرد 

کاربره قدیمی ام