2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام برم کیک بوکسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7021 بازدید | 33 پست
ورزش مردونه داره؟

کیک بوکسینگ. ورزش مردونه هست عزیزم 

بنظرم برا روحیه خانوما زیادی خشنه 

اینهمه ورزش‌های رزمی دیگه هست که مناسب تر باشه 

مثل تکواندو کاراته جودو دفاع شخصی و..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینهمه ورزش‌های رزمی دیگه هست عزیزم  این چیزی که ت. میخوای بری بیشتر برا مردهاست  من خود ...

ورزش مرد و زن نداره 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

واییی چقده منی من عاشق ورزش های رزمیم میخواستم تابستون تکواندو برم  خانوادم نزاشتن گفتن توبری ...

دقیقامنم دلم نمیخواد برم مسابقه

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

میگم ورزش مردونه زنونه نداره 

درسته ولی خب سبکش خشونت‌ش زیاده برای همین میگم خیلی برا خانوما مناسب نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کیک بوکسینگ. ورزش مردونه هست عزیزم  بنظرم برا روحیه خانوما زیادی خشنه  اینهمه ورزش‌های ر ...

همه ورزش های رزمی خشن هستن ب  نظرم ربطی نداره

چه ربطی داره خب

نمیدونم هرکس یه نظری داره شما دوس داری برو 

من به اسی نظر دادم 

چیمیگی تو اصلا

دارم میگم برو دنبال علاقت ، برو به اون معنی بد نگفتم ، چرا برداشت خطا میکنی

من خودم رفتم و کمربند ابی دارم خیلی ام عالی بود ، دارم میگم توام برو دنبال علاقت اگ واقعا دوسش داری

😐😐

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دارم میگم برو دنبال علاقت ، برو به اون معنی بد نگفتم ، چرا برداشت خطا میکنی من خودم رفتم و کمربند ا ...

😂😂😂❤❤