2777
2789
عنوان

بچه ها با پول مهریم خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 44 پست
خدای منن🥺،، مدرک نداری ازش جداشی،، نمون عذاب میشه برات دورت بگردم😔

ما تو عقد بودیم یک روز رفتم خونه ای که برای زندگیمون بعد عروسی گرفته بودیم داشتیم رنگ میکردیم براش غذا بردم نمیدونست دارم میرم اونجا رفتم اونجا مچش رو گرفتم یک دختره تو بغلش بود دیگه دیونه شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچ مدرکی هم ندارم تازه چند روز دیگه دادگاهم هست به جرم سقط بچه ازم شکایت کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو عقد بودیم یک روز رفتم خونه ای که برای زندگیمون بعد عروسی گرفته بودیم داشتیم رنگ میکردیم براش غ ...

چه دل‌گیرررر،متأسفم عزیزم😔، میدونم آدم شوک میشه،، ولی کاش میشد ازش عکس بگیری😣

نباید زندگیرو باهاش شروع میکردی، نباید،، 

خدا بهت آرامش بده عزیزم💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
چه دل‌گیرررر،متأسفم عزیزم😔، میدونم آدم شوک میشه،، ولی کاش میشد ازش عکس بگیری😣 نباید زندگیرو باهاش ...

😭😭😭😭😭عزیزم موقعی که اون صحنه رو دیدم داشتم ایست قلبی میکردم حالم خیلی خراب بود تا ۲۰روز تو شوک بودم عزیزم بعد اون بزرگترین ظلم رو مادرم در حقم کرد بهم رحم نکرد تاپیکت های قبلیم رو بخوان داستان لعنتی زندگیم رو متوجه میشی 

😭😭😭😭😭عزیزم موقعی که اون صحنه رو دیدم داشتم ایست قلبی میکردم حالم خیلی خراب بود تا ۲۰روز تو شوک ...

هیییی خدااااا،، خداصبرت بده عزیزم،غصه نخور 😔💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
😭😭😭😭دیگه نمیخوام هیچ وقت قیافش رو ببینم چون بهم خیانت کرده

عزیزم هنوز درگیری؟ راضی به طلاق نشده، خب خودت باهاش صحبت کن شایدب زبون خوش بگی راضی بشه اصلا باهم ارتباطی دارین زنگی پیامی چیزی منظورمه

عزیزم هنوز درگیری؟ راضی به طلاق نشده، خب خودت باهاش صحبت کن شایدب زبون خوش بگی راضی بشه اصلا باهم ار ...

اره ابجی جان دیگه قانون گفت باید سازش کنی چون مهریتو گرفتی دیگه نمیتونی طلاق بگیری😭😭😭😭😭😭

اره ابجی جان دیگه قانون گفت باید سازش کنی چون مهریتو گرفتی دیگه نمیتونی طلاق بگیری😭😭😭😭😭😭

اخی عزیزم پس میخای برگردی دوباره بهش؟ میدونی خواهر این وسط فقط اون طفل معصوم پرپر شد وگرنه هیچکس هیچیش نشد😔😔😔😔بمیرم براش

اخی عزیزم پس میخای برگردی دوباره بهش؟ میدونی خواهر این وسط فقط اون طفل معصوم پرپر شد وگرنه هیچکس هیچ ...

😭😭😭😭😭😭😭خیلی عذاب کشیدم خیلی ناراحتم که بچم افتاد

از همشون متنفرم