2777
2789
عنوان

بچه ها با پول مهریم خونه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا دوباره طلاق نگرفته؟ با این اوصاف میتونه زندگی کنه واقعا؟

خب میگه طلاق نداد اره الان لااقل خیالش راحته میتونه بده دست مستجر الان باز بهتر از قبله

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بده مستاجر با پول های اجاره حسابی پس انداز کن و طلا بخر 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم پسر عموی منم طلاق نمی داد دختره انقدر رفت دادگاه اومد دیگه قاضی رای داد

واقعاًاااااا ،،حتماً میشه که میگی دیگه،، چون قبلاً قبول نمیکردن،، باید ازپسره آتویی چیزی میگرفتن، یامعتادودست بزن میداشت

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
😭😭😭😭دیگه نمیخوام هیچ وقت قیافش رو ببینم چون بهم خیانت کرده

خدای منن🥺،، مدرک نداری ازش جداشی،، نمون عذاب میشه برات دورت بگردم😔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
واقعاًاااااا ،،حتماً میشه که میگی دیگه،، چون قبلاً قبول نمیکردن،، باید ازپسره آتویی چیزی میگرفتن، یا ...

میفرستن مشاور 

بعد از حرفای مشاور یه چیزایی میکشن بیرون 

فقط کافیه یه وکیل بگیری دیگه تمومه 

قشنگ به راحتی طلاق میگیرم

خیلی از این مورد ها تو دور و اطراف دیدم