2777
2789
عنوان

پیراشکی گوشت یا سمبوسه پیتزایی؟

176 بازدید | 18 پست

سلام.

به نظرتون پیراشکی گوشت که همون مواد پیتزا داخل خمیر پیراشکی هست خوشمزه تره.... یا...  مواد پیتزا داخل نون لواش مدل سمبوسه؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیراشکی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اولی با دستور خمیر جادویی که تو سراشپز پاپیون هست. 

معرکه میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اولی با دستور خمیر جادویی که تو سراشپز پاپیون هست.  معرکه میشه.

امتحان نکردم.

میشه سرخ کرد یا فقط داخل فر هستش؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از کیه قصد دارم پیراشکی گوشت درست کنم، شما فعلا درست کن تا نوبت منم بشه😬

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
امتحان نکردم.  میشه سرخ کرد یا فقط داخل فر هستش؟

اگه فر داری،  بذار داخل فر. 

حتما هم رومال کن که خشک نشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از کیه قصد دارم پیراشکی گوشت درست کنم، شما فعلا درست کن تا نوبت منم بشه😬

😄😄

من پنج شنبه مهمون دارم..

میخوام واسه اون شب بدرستم.