2777
2789

سعی میکنم برام مهم نباشه اما گاهی خیلی اذیت میشم.

جاریمو بیشتر دوست داره انگار ازش میترسه قربون صدقه ش میره دورش میگرده یا وقتی اون حامله بود چیکارا براش نکرد وقتی سردش بود بغلش میکرد گرم شه براش میوه پوست میکند 

قربون صدقه بچه اون میره ولی من نه واسه اون طلا گرفت واسه من هروز میگه وای طلا گرون شد وای ال شد وای بل شد 

اونروز تو خواب بودم از عمد بیدارم کرد دلم میخواست گریه کنم 

همیشه به اون زنگ میزنه و همه جا تعریفش میکنه براش اجیل میاره بحث خورون نیست بحث احترامه...

من انگار هیچوقت تو این دنیا شانس نداشتم نه از خانواده خودم نه از خانواده شوهر اینم بگم وقتی فهمید بچه م دختره چقد شوهرمو ازار داد که باعث شده بود شوهرم سرش داد بزنه اما باز به شوهرم گفتم گناه داره مادرته شاید اصلا منظوری نداشته درحالیکه از عمق وجود بدش میاد بچه م دختره 

بچه جاریت پسره مگه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

#مود جدید سایت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار تو با جاریت فرق داره  اون برای خودش ارزش قائله

اتفاقا برعکس اون سیاست داره همه جا پشتش بد میگه اما در مقابل باهاش خوبه من کاری بهش ندارم هیچوقت این همه هم در حقم بدی کرده باز بدیشو نگفتم 

مادرشوهره دیگه به یه ورت نباشه باز مامان خودت بود یه چیزی

مامان خودم از همه بدتر توی بارداریم باعث شد تنها ترین باشم جلوش زجه زدم ندید خیلی تنهام فقط دلم به اومدن دخترم خوشه کاش خدا بهم بعد این هنه سختی یه ارامش ابدی بده

اتفاقا برعکس اون سیاست داره همه جا پشتش بد میگه اما در مقابل باهاش خوبه من کاری بهش ندارم هیچوقت این ...

ربطی به بدی گفتن نگفتن نداره 

اون تو رفتارش چیزی داره که شما نداری مثلا شما سربه زیری حرف خوری ، یا کار زیاد میکنی 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

ولشون کن بابا بدرک که خوششون نیاد جنسیت بچتم مهم واس من پسر بود همش میگف دخترا بهترن دخترا اینن اونن ...

نمیخوام واسه دخترم تکرار شه میخوام رابطه مو کم کنم دوست ندارم فردا دخترم بگه چرا بین من و پسرعموم اینقد فرف هست