2777
2789
عنوان

خجالت میکشم برم باشگاهه

810 بازدید | 24 پست

من امروز با یکی از همکلاسی هام که زیاد صمیمی نیستم ولی خب حرف میزنیم میخواستم برم باشگاه رزمی ولی خب الان استرس دارم نمیدونم چرا میترسم مربی از من خوشش نیاد یا به هم محل نده یا اینکه بچه های اونجا باهام بد باشن منو ادم حساب نکن 😭 همش فکرای الکی تو سرمه  اصلا خجالت میکشم برم ولی خب الان نیایید بگید نرو خب من خیلی دلم میخواد برم از یه طرفم تنهام هعی لطفا بگید چیکار کنم دارم دیونه میشم انقدر استرس و فکر الکی تو ذهنم دارممم😭

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

چن سالته؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم برو روانشناس خیلی کمکت میکنه تو اختلال داری چند سالته؟ 

واقعا؟  اخه من از بچگی اینطوری بودم ۱۶ سالمه

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

منم مثل تو بودم ولی به ترسی غلبه کن برو فقط و فقط جلسه اول اینجوری هستی از جلسه دوم قشنگ یخت آب میشه ...

اره از همین جلسه اول میترسم😭

16

طبیعیه این استرسا تو سن نوجوونی هسی 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تا بری باهمشون دوست میشی  جو باشگاه خوبه همیشه

یه بار ۱۴ سالم بود رفتم فوتسال اصلا یه طوری بودن بچه هاش بامن دعوا داشتن مربیشم همین طور ولی خب دیگه نرفتم از اون ماجرا همش میترسم برم باشگاه

یه بار ۱۴ سالم بود رفتم فوتسال اصلا یه طوری بودن بچه هاش بامن دعوا داشتن مربیشم همین طور ولی خب دیگه ...

خب اون موقع گیر آدمای عقده ای افتادی 

همه اونطوری نیستن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

طبیعیه این استرسا تو سن نوجوونی هسی 

من از بچگی اینطوری بودم و نتونستم بزارم 🙂