2777
2789
عه ولی شیرینه عاشق بچه م😂میخواستم معلم ابتدایی شم نشد 😂

بچه از دور خیلی خیلی شیرینه ولی بخوای مسئولیتش رو قبول کنی و ۲۴ ساعته باید مراقبش باشی هم خسته میشی هم دیگه تا اون حد شیرین نیست اینم بگم بچه های ابتدایی دیگه بزرگ شدن نه تنها شیرین نیستن بلکه رو مخ هم میرن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه ها چقدری هستن؟منم بچه هام شیر به شیر هستن یکیش ۲ سالشه یکیش ۸ ماهشه دارم روانی میشم کم کم 😑

خیلی سخته کمکی داری ؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا😍 دوقلوان؟

آره گلم تا این میخوابه اون یکی پامیشه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

هررر روز میچلونمش😶 خیلی خدا کمک میکنه گازش نمیگیرم😂

مسئولیتش و نگرانیاش گاهی خیلییییی اضطراب و فرسودگی میده

اما در نهایت ذهنت فقط خاطرات شیرین رو به یاد میاره🥰

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
ای جونم😍🥺 اسمشون چیه

اسمشون نمیتونم بگم خاهرشوهرم تو سایته😂😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بچه ها چقدری هستن؟منم بچه هام شیر به شیر هستن یکیش ۲ سالشه یکیش ۸ ماهشه دارم روانی میشم کم کم 😑

من یکیش یه سال و هشت ماه یکی چهار ماهه، منم رسما یه دیوونه ام،  تمام ساعات روز و شبم با این فسقلا میگذره دست تنها هم هستم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
خیلی سخته کمکی داری ؟

نه اصلا حتی همسرم هم نیست صبح میره شب دیر میاد وقتی هم میاد حاضر نیست نگه داره یه حموم برم همش غر میزنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بمونه برات 😍⁦❤️⁩

انشاالله قسمت همه منتظرا بشه سالم و صالحش❤️

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
من یکیش یه سال و هشت ماه یکی چهار ماهه، منم رسما یه دیوونه ام،  تمام ساعات روز و شبم با این فسق ...

جنسیتشون چیه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من یکیش یه سال و هشت ماه یکی چهار ماهه، منم رسما یه دیوونه ام،  تمام ساعات روز و شبم با این فسق ...

منم دست تنها هستم بچه دومت کوچیکه هنوز فعلا وقت استراحتت هست بزار چهار دست پا بره وحشتناک تر هم میشه من هی دعا میکردم بزرگ بشه راحت تر بشم میبینم سخت تر شده چهار دست پا میره همش باید دنبالش باشم یا تو بغلم نگه دارم داداشش هم هیچی بهش نمیده به هر دست میزنه میاد داد میزنه ازش میگیره در کل خیلی سخته پسر بزرگم هم بد غذاست اونم اذیت میکنه