همونطور که قبلاگفتم دخترعموی شوهرم دوران مجردی عاشق شوهرم بوده الآنم خیلی پیگیرزندگی منه وپیگیرشوهرمه ولی شوهرم دوستش نداشته اون مث کنه چسبیده خودشم الان ازدواج کرده .ویه پسرداره ولی بازم دنبال خانواده شوهرمنه خودشوجلوخانواده شوهرم خوب جلوه میده چون من با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم سریه موضوعی این خودشو جلوانداخته وخودشوخوب جلوه میده به نظرتون دلیل این کارای این چیه خیلی فکریم که چراپیگیرزندگی منه تپه برنامه ای دنبالچه حتی تواینستام اومده بودسرک کشیده بود الانم توواتساپ اینطوری میزاره که من خوشگلم و...چون زیادچهره خوبی ندارن ولی بازم میگه من ازهمه بهترم ولی خدانکنه منوببینه دیونه میشه شروع میکنه تعریف ازخودش که من خوشگلم من فلانم چون شوهرم عاشق من شدواومدخواستگاریم خانواده شوهرم گفته بودن من خوشگلم و....این دیونه شده حالاهمش ب خودش میرسه وکارای میکنه که اعتمادبهنفس منوپایین بیاره تامن فک کنم اون ازم بهتره اصن دست بردارنیست باهمچین آدمی چیکارکنم میشه راهنمایی کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
نه نی نی یار تاپیک داره اونجا باید لینک تاپیک خودت رو بزاری
نترس گلم گم میشه بین تاپیک ها بالا نمیاد فردا بزاری پاک میکنن
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️