2821
2789
عنوان

هستین بگم ؟

267 بازدید | 31 پست

همون‌طور که قبلاگفتم دخترعموی شوهرم دوران مجردی عاشق شوهرم بوده الآنم خیلی پیگیرزندگی منه وپیگیرشوهرمه ولی شوهرم دوستش نداشته اون مث کنه چسبیده خودشم الان ازدواج کرده .ویه پسرداره ولی بازم دنبال خانواده شوهرمنه خودشوجلوخانواده شوهرم خوب جلوه میده چون من با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم سریه موضوعی این خودشو جلوانداخته وخودشوخوب جلوه میده به نظرتون دلیل این کارای این چیه خیلی فکریم که چراپیگیرزندگی منه تپه برنامه ای دنبالچه حتی تواینستام اومده بودسرک کشیده بود الانم توواتساپ اینطوری میزاره که من خوشگلم و...چون زیادچهره خوبی ندارن ولی بازم میگه من ازهمه بهترم ولی خدانکنه منوببینه دیونه میشه شروع می‌کنه تعریف ازخودش که من خوشگلم من فلانم‌ چون شوهرم عاشق من شدواومدخواستگاریم خانواده شوهرم گفته بودن من خوشگلم و....این دیونه شده حالاهمش ب خودش میرسه وکارای می‌کنه که اعتمادبه‌نفس منوپایین بیاره تامن فک کنم اون ازم بهتره اصن دست بردارنیست باهمچین آدمی چیکارکنم میشه راهنمایی کنید

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

خود واقعی ات باش

سعی نکن رقابت کنی باهاش

اون همینطور ادامه بده بقیه متوجه میشن

ولی اگه شما ادامه بدی تو این بازی شریکی

ایشون هم دست خودش نیست واسه جریان های گذشته

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببخشید بعضی جاها اشتباه تایپ شده منظورم اینه توهر برنامه ای دنبالمه حتی اینستامم اومده بود سرک کشیده بود 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خود واقعی ات باش سعی نکن رقابت کنی باهاش اون همینطور ادامه بده بقیه متوجه میشن ولی اگه شما ادامه ...

بنظرتون دلیل این کاراش چیه؟

ی همچین خل و چلی تو خانواده شوهر منم هست ولی شوهرم میاد پیشم میشینه مسخرش میکنه یا جلو جمع خیلی بخواد منم منم کنه دختره یجور میشوره میزارتش کنار اون بازم پرروعه😂 ی بارم ازدواج کرد بعد ازدواج ما تا بچه دار شد شوهرش طلاق گرفت بچه هم از این گرفت مهریه شو داد

بعد ی عروسی ما رفتیم این اومد بازو شوهر منو گرفت که مثلا حرص منو در بیاره (نمیدونه من به شوهرم بیشتر از چشمام اعتماد دارم و این چیزا باعث خندم میشه) شوهرم دست دختر عمه شو از بازوش باز کرد گفت اه به من نچسب اومد دستشو انداخت دور کمر من یعنی از ی طرف دلم سوخت از ی طرف خندم گرفت

ولی بیشتر به اخلاق خودمونم برمیگرده اگه خیلی حساس بشیم اونا بیشتر ی کارایی میکنن مثلا حرص بخوریم من عملا میزنم زیر خنده حتی خواهر شوهرم ی بار باهاش دعوا کرد گفت اینقدر خودتو کوچیک نکن ولی چی بگم دیگه زیاد جایی که اون باشه شوهرم میگه نریم 

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
بنظرتون دلیل این کاراش چیه؟

همون اتفاق های گذشته

ناخودآگاه اخلاق و رفتارش رو به اون سمت سوق میده شاید حتی خودش نخواد این اتفاق بیفته

شاید اگه زندگی خودش رو بگن ول کنه این کار رو نکنه

شما اگه حساس بشی فقط روی اخلاق خودت با همسرت تاثیر داره دوست خوبم

سعی کن در عین اینکه حواست به خودت هست گذشته اون رو نادید بگیری انگار که خبر نداری

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

همون اتفاق های گذشته ناخودآگاه اخلاق و رفتارش رو به اون سمت سوق میده شاید حتی خودش نخواد این اتفاق ...

هرچند شوهرم بعضی وقتا دلمومیشکنه ولی من عاشقشم دیونه میشم کسی جزمن بش فک کنه بخدامن رقابتی باکسی ندارم اصن یادم نمیاد اون رقابت می‌کنه وپیگیرمن وزندگی منه

ی همچین خل و چلی تو خانواده شوهر منم هست ولی شوهرم میاد پیشم میشینه مسخرش میکنه یا جلو جمع خیلی بخوا ...

شوهرمنم علاقه ای ب این خانم نداره اون پیگیره بااینکه می‌دونه شوهرم منودوستداره

فقط دوستان ممنون از راهنمایی هاتون می‌خوام تاپیکموببندم میشه راهنماییم کنید

شوهرمنم علاقه ای ب این خانم نداره اون پیگیره بااینکه می‌دونه شوهرم منودوستداره

تو بزن به بیخیالی و خنده اصلا اومد فقط با شوهرت بگو بخند کن یا عکس دونفره استوری کن 

یا ازین کارا نه بخاطر اینکه حرص بخوره

بخاطر اینکه بفهمه شوهر شما تره هم براش خورد نمیکنه و شما نور چشمیش هستید ولی کلا برات مهم نباشه چون اون جلو چشم بوده حتی قبل از شما اگه گرفتنی بود قبل اینکه شوهرامون بیان سراغ ما میرفتن اونارو میگرفتن پس خودتو اذیت نکن قشنگ خانم💙

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

هرچند شوهرم بعضی وقتا دلمومیشکنه ولی من عاشقشم دیونه میشم کسی جزمن بش فک کنه بخدامن رقابتی باکسی ندا ...

انشاالله این عشق موندگار باشه تا همیشه بینتون عزیزدلم❤️

عزیزم میگی شوهرت علاقه ای بهش نداشته و نداره دیگه خودتو درگیرش نکن 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

تو بزن به بیخیالی و خنده اصلا اومد فقط با شوهرت بگو بخند کن یا عکس دونفره استوری کن  یا ازین ک ...

همه همینو میگن خودشم جرربده برام مهم نیست چون شوهرم علاقه ای بهش ندارم حتی ی ذره

فقط دوستان ممنون از راهنمایی هاتون می‌خوام تاپیکموببندم میشه راهنماییم کنید

برو نی نی سایت من بعد تاپیک های من

گوشه سمت چپ هر تاپیک گزینه قفل کردن هست