2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
رابطت رو با شوهرت تیره و تار نکن.فقط همین.ب نفعت نیست تو این وضعیت

من چیزی از شوهرم‌نمیخوام فقط میخوام تکلیفمونو بدونم همین..منکه نخواستم برام کاری کنه.. ولی راست میگی عزیزم حق باشماست. میفهمم چی میگی

من چیزی از شوهرم‌نمیخوام فقط میخوام تکلیفمونو بدونم همین..منکه نخواستم برام کاری کنه.. ولی راست میگی ...

بزن ب بیخیالی خودتو حرص نده.هرچی درموردش بحرفی شوهرت حساستر میشه.درموردش حرف شد نظر نده.در آخر بگو من ک از اول گفتم نمیام نظرمم تغییر نخاهد کرد.بیا بینمون رو بخاطر برادرات و زناشون ک الان خوش و خرم دارن باهم زندگی میکنن خراب نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز سند مادر به اسم پدرشوهرمه  و تفکیک نشده من میترسم به اسممون نکنه فقط یه وام مسکنه که به اس ...

ولش کن اصلا ارزش اعصاب خوردی نداره 

فقط از شوهرت میتونی سر این قضیه دلگیر باشی 

بخوای عصبانی بشی بحث کنی اعصاب خودت بهم میریزه مطمئن باش هیچی هم درست نمیشه حتی ممکنه بدتر هم بشه و بگن تو روی شما که اصلا خونه رو نمیدن بهتون 

آروم باش تا حمایت شوهرت رو بدست بیاری هیییچی نگو شوهرتم آدمه و قطعا میفهمه اونا دارن چیکار میکنن نیاز نیست هر روز یادآوری کنی بزنی تو سرش عزیزم 

خودش میدونه الان ولش کن یه مدت 

با چرب زبونی نرمش کن فعلا فک کن زمین ندارین و طلا ها تو هم خرج کردی برای بدست آوردن این تجربه همین 

یمدت هیییچی نگو آروم باش 

یمدت ینی چند ماه اینطوری باش 

بعدش آروم بهش بگو هر از گاهی که من به تصمیمت احترام میزارم و پشتتم و اینا موقعی که می‌خواست قسط بده اونجا بگو بهش اینا رو اونم هر از چندگاه نه همیشه 

ولی خب شما چیزی نگی خودت راحت تری سعی کن تو ذهنت هم برا خودت حلش کنی تا استرس و نگرانی نگیری بزار شوهرت خودش حل کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولش کن اصلا ارزش اعصاب خوردی نداره  فقط از شوهرت میتونی سر این قضیه دلگیر باشی  بخوای عص ...

ممنون گلم از این که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی..درست میگی کاملا...همین کارو میکنم..خیلی خیلی ممنونم عزیزم❤️🩷